Brazilian wax

brazilian_wax_salon_miranda_spijkenisse

Voor de Braziliaanse vrouw is het ontharen van de schaamstreek door middel van een Brazilian wax de normaalste zaak van de wereld, net zoals naar de kapper gaan.

Waxing is een methode van ontharen dat zorgt voor een zachte en gladde huid en verminderd bij regelmatig gebruik ook nog eens de haargroei.
De meest voorkomende soorten Brazilian wax zijn de standaard Brazilian en de full Brazilian (Hollywood wax). Met de standaard Brazilian wax wordt bedoeld, een smalle lijn of verticale streep van schaamhaar boven de vagina. Deze smalle lijn of verticale streep van schaamhaar staat ook wel bekend als de ‘landing strip’. Met de full Brazilian wax of Hollywood wax, is het schaamhaar compleet verwijderd.
Uw privacy is gewaarborgd en wij zullen alle tijd nemen om er zeker van te zijn dat u zich comfortabel en op uw gemak voelt en daardoor het allerbeste resultaat te verkrijgen.

Voor de waxbehandeling kan je huid een paar dagen achter elkaar licht scrubben. Dat zorgt ervoor dat alle dode huidcellen verwijderd zijn en de haren losser en meer rechtop in de huid zitten, waardoor het waxen nog makkelijker gaat.

Hoe lang moet je haar zijn om het goed te kunnen waxen?
Zorg ervoor dat je je haar in de 2 tot 3 weken voor behandeling niet scheert of knipt. Je haar moet met duim en wijsvinger vast te pakken zijn om het beste resultaat uit je (eerste) waxbehandeling te halen.

Wat moet je aan- en uitdoen?
Tijdens intieme behandelingen zoals Brazilian Wax zul je je onderkleding volledig moeten verwijderen. Je kunt je bovenkleding echter gewoon aanhouden.
Je kunt erop gerust zijn dat onze specialisten niet bezig zijn met de vorm of omvang van jouw lichaam. Wij streven er juist naar om je je zo comfortabel mogelijk te laten voelen en we begrijpen dat je misschien een beetje zenuwachtig bent. Hier gaan we zorgzaam mee om.

Is een behandeling pijnlijk?
De waxmethode is zo snel en pijnloos mogelijk. We zouden liegen als we je vertelden dat je er niks van voelt, maar het is zeker minder pijnlijk dan je verwacht en de pijn wordt steeds minder hoe vaker je het hebt gedaan.

De unieke eigenschappen van waxen op een rijtje: 

  • Waxen is reeds mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm
  • Nagenoeg pijnloze waxbehandeling
  • De Hot Waxen worden aangebracht op relatief lage temperaturen
  • Zacht en verzorgend voor je huid, zonder roodheid of irritaties achteraf
  • Heerlijk aromatische geurbelevingen
  • Het haar blijft weken lang weg
  • Je huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren

Wat kun je doen om het effect van onze wax behandelingen zo lang mogelijk te laten duren?
In de 24 tot 48 uur na je bezoek houd je je huid schoon en vermijd je warmte en wrijving. Douche niet te heet, ga niet in de sauna of onder de zonnebank en ga liefst ook niet direct sporten. Draag geen knellende kleding en raak de behandelde huid alleen aan met gewassen handen.

Vanaf 3 dagen na de wax behandeling raden we je aan om te scrubben. Doe dit met een grove korrel en scrub je huid 2 tot 3 keer per week om dode huidcellen te verwijderen.

Let op: Als je voor de allereerste keer een waxbehandeling hebt ondergaan, is het normaal dat er een lichte roodheid van de huid ontstaat. Die verdwijnt binnen 24 uur.

Bel voor een afspraak!