Cellulite behandeling

“Kus je cellulite vaarwel”

De nieuwe, innovatieve en zeer effectieve manier om met behulp van de Bellabaci cups cellulite te bestrijden zonder de na-effecten van de traditionele cups van glas of hard kunststof.
Durf uw benen weer te laten zien.

 

Wat is het verschil tussen cellulitis en cellulite?

Cellulitis is een chronische ontsteking aan het bindweefsel, een zeer pijnlijke aandoening.
Cellulite zijn bobbeltjes en putjes in dijen en billen, ofwel sinaasappelhuid genaamd.

Er zijn vier oorzaken van cellulite. Het kan best zijn dat u ze niet alle vier hebt.

1. Stagnering van de bloed en lymfecirculatie met daarmee gepaard gaande vochtophopingen.
2. Verstopte vetcellen die samenklonteren en plakken vormen.
3. Verklevingen van huidlagen.
4. Verslapping van de huid.

Bij slechte doorbloeding ontstaan op diverse plaatsen in het lichaam ophopingen van vocht en afvalstoffen. Als de afvoer van het lymfevocht stagneert, blijven afvalstoffen te lang zitten, ze kunnen een dikke brij vormen, met gevolg dat deze tussen de vetcellen blijft zitten.

Wanneer de vetcellen overvol raken door een verstoorde bloed en lymfecirculatie, worden de afvalstoffen niet goed afgevoerd en blijven tussen de vetcellen hangen. Het intercellulaire vocht hoopt zich op en de vetcellen gaan aan elkaar plakken. De vetcellen vormen knobbeltjes. De vetcellen liggen naast elkaar en vormen een soort druiventrosjes. Doordat de vetcellen groeien hebben ze meer ruimte nodig waardoor de huid naar buiten wordt gedrukt. Naarmate de cellen voller raken, worden ze ook onregelmatiger van aanzien. De bloedvaten en zenuweindjes, gelegen in de middelste en onderste huidlaag worden afgekneld vandaar dat cellulite ook pijnlijk kan aanvoelen.

Om cellulite goed aan te pakken is het belangrijk om de behandelingen in kuurverband te doen. Dit houdt in dat u acht weken lang 1 keer per week een behandeling in de salon laat doen.
Daarnaast is het belangrijk om thuis zelf iedere dag de probleemplekken ongeveer acht minuten te masseren. U kunt hiervoor zelf een harde en zachte bodycup aanschaffen bij ons.