Detox acne behandeling

acne salon miranda spijkenisse

Detox acne behandeling is een super ontgiftende behandeling voor de acne- vette- of onzuivere huid.
Er zijn veel soorten acne. Belangrijk is om te herkennen om welke soort acne het gaat. Acne is niet gebonden aan leeftijd.
Acne is alleen maar aan te pakken door de juiste behandelingen te kiezen, aangevuld met het gebruik van producten in de thuissituatie. In sommige gevallen is er ook sprake van een voedingsadvies.

Hoe ontstaat acne?

Acne ontstaat door een combinatie van erfelijke aanleg en hormonale verstoringen. De uitbraak van puistjes, pukkel en mee-eters kan daarbij worden uitgelokt door:
– stress
– verkeerde huidverzorgingsproducten
– droge of juist vochtige lucht
– irritatie door bijvoorbeeld schurende kleding
– te veel melkproducten
– voedsel dat je bloedsuikerspiegel sterk beïnvloed doordat het veel koolhydraten bevat, zoals witbrood, suiker, chocolade.

De behandelingen zijn er op gericht om de huid weer in balans te brengen, de ontstekingen tegen te gaan en om littekens en pigmentvlekken te voorkomen. De beste resultaten worden bereikt in kuurvorm. De producten voor thuisgebruik ondersteunen de behandelingen waardoor het resultaat sneller wordt bereikt.

Wij hebben speciaal voor deze behandeling een totaalpakket van 4 behandelingen en 4 producten t.w. cellucur cleansing milk, cellucur pHbalancer, dag en nachtcreme cellucur.

Wat kan je aan de littekens en donkere verkleuringen doen die je aan acne overhoudt?
Littekens en donkere verkleuringen kunnen bij elke vorm van acne ontstaan, maar ze worden vooral veroorzaakt door ernstigere vormen van acne. Littekens zijn door het lichaam aangemaakte bindweefselgebieden die schade aan de huid herstellen. Dit bindweefsel heeft een andere structuur dan de gewone huid. Dit is zowel te zien als te voelen. Er zijn verschillende manieren om acnelittekens te behandelen. Littekens kunnen in de loop van jaren wel iets verbeteren, maar verdwijnen nooit helemaal. Er blijven altijd sporen van de littekens zichtbaar. Littekens kunnen er uitzien als diepe putjes, vooral in het gezicht, dunne witte, op papier lijkende littekens (atrofische littekens), dikke, op de huid liggende littekens vooral op de borst en de rug (hypertrofische littekens). Er bestaan meerdere behandelingen om de acnelittekens iets minder opvallend te maken. Maar niet alle littekens en niet alle huidtypen komen voor behandeling in aanmerking. Acnelittekens kunnen worden behandeld met behulp van:
Microdermabrasie
of
PCA Fruitzuur

Maak een afspraak