Jean d’Arcel Hydratante treatment

Met Jean d’Arcel  hydratante treatment wordt de huid optimaal gevoed met geconcentreerd vocht, oogt deze steviger en vol veerkracht.

De powerbehandeling voor elk huidtype!

Nieuwe veerkracht + geconcentreerde dorstlesser. Met deze behandeling wordt de huid optimaal gevoed met geconcentreerd vocht, oogt deze steviger en vol veerkracht.
De centrale elementen van de behandeling zijn opgebouwd uit combinaties van hoog- en laag moleculair hyalyronzuur. Verdere hoogtepunten in deze behandeling  zijn de beide vliesmakskers voor verzorging van hals en decolleté. Ze vormen zich als een tweede huid naar het lichaam en zorgen ervoor dat de werkzame stoffen optimaal in de huid indringen.

Einde van de droge periode: watermagneet hyaluronzuur.
Hyaluronzuur kan een enorme hoeveelheid water vasthouden en ondersteunt het herstellende vermogen van de huid. Juist de droge huid wint een maximum aan veerkracht en elasticiteit terug onder de invloed van hyaluronzuur. Rimpeltjes en lijntjes ogen zachter, de teint in zijn geheel direct gladder en frisser. Als de bovenste huidlagen met hyaluronzuur gevoed worden om vocht aan de huidoppervlak vast te houden, dan wordt het vochtverlies duidelijk verminderd. Er is nauwelijks een beter alternatief voor een huid die er jonger en frisser wil uitzien en op kwalitatief hoog niveau gevoed wil worden.

De behandeling in negen stappen:
1: reiniging.
2: peeling van de huid.
3: werkzaam concentraat aanbrengen.
4: creme gel aan brengen als pakking.
5: serum op het decollete aanbrengen.
6: massage van het decollete, hals en gezicht met gel de hyaluronzuur.
7: gezicht, hals en decollete vliesmasker aanbrengen.
8: gezichtsmasker hyaluronzuur.
9: verzorgende dagcreme.

De powerbehandeling voor elk huidtype!

Maak een afspraak