Jean d’Arcel winter treatment

Met Jean d’Arcel winter treatment de winterse vermoeidheid verdrijven!
Met de korter wordende dagen en in het bijzonder na de tijdsomschakeling van zomer- naar wintertijd verlangen lichaam en ziel naar compensatie voor het weinige daglicht.
U lijdt onder het gemis aan zon en warmte en verlangt in plaats daarvan naar geborgenheid en wil met zorg omgeven worden. Daarom staat de winter harmony treatment de verwarmende elementen centraal.

Wintertijd – tijd van welbehagen.
Niet alleen de wisseling tussen kou, vocht en droge verwarmingslucht, maar ook het gebrek  aan zuurstof en verlies van vocht, geven de teint een bleke, ruwe en bijzonder gevoelige uitstraling. Snel treden de eerste huidproblemen op, die helaas ook optisch zijn waar te nemen. Met deze winter harmony treatment bieden wij u een aangenaam wintergevoel. De heerlijke geurvariaties waarmee de gehele behandeling is omgeven, verwennen de zintuigen en wekken een absoluut positief herst- en winterfeeling op: aroma’s  als sinaasappel, gember, kardemom, cacao en vanille in verschillende combinaties geven de producten een flair, waarin u zich gewoon heerlijk voelt. Daarbij staat ontspanning centraal.

De pluspunten van de winter harmony treatment.
Dankzij de microcirculatie van de huid worden de cellen gevoed met voldoende zuurstof en functioneert de afvoer van schadelijke reststoffen probleemloos. Resultaat: de teint ziet er uitgerust en fit uit. Is de microcirculatie verstoord, dan vertraagt de celvernieuwing.
Het resultaat: de huid lijkt minder glad en dof. Als deze intensieve cosmetische behandeling en wellnessbehandeling bovendien gekoppeld is aan een heerlijk ontspanningseffect en een feelgoodfactor, dan krijgt niet alleen de huid, maar ook de geest nieuwe energie.

Behandelingsverloop in zeven stappen:
Stap 1:  Reinigen.
Stap 2:  Verwarmen van de huid met twee verwarmde kaurischelpen. Deze warming-up voelt niet alleen goed aan, maar is ook een perfecte voorbereiding van de huid op het werkzame concentraat.
Stap 3:  Werkzaam concentraat.
Deze ampul verhoogt met de zacht verwarmende, werkzame stoffen uit sinaasappels en gember de microcirculatie in de huid. De geur verwent de zintuigen en wekt positief winterse associaties op.
Stap 4:  Handmasker.
In de winter hebben vooral de handen het hard te verduren. Het handmasker met avocado-extract, kamperfoelie en extract uit de pioenroos is de perfecte combinatie en intensief verzorging.
Stap 5: Decolleté-, nek en bovenarm massage met verwarmde massageolie.
De zijdezachte massageolie met een speciaal, winters aandoend specerijenmengsel stimuleer de microcirculatie van de huid. De kalmerende aroma’s werken diep in het lichaam en ontspannen. De nek profiteert bijzonder van de ontspanning.
Stap 6: Gezichtsmassage.
De positieve werking van de gel op de stofwisseling en de vochthuishouding van de huid is te danken aan de combinatie van aloe vera, D-panthenol, zonnebloemolie en vitamine E. Het fijne heerlijk winterse aroma met sinaasappelgeur en vanille versterkt de ervaring van de massage.
Stap 7: Gezichtsmasker.
Het masker stimuleert de barrierefunctie van de huid en verwent u met een fijne, zacht-kruidige, maar ook zinnenstrelend zoete decente cacaonoot.

Deze winter harmony treatment verbindt zacht verwarmende elementen en aangenaam geurende aroma’s met intensieve verzorging en volkomen ontspanning. Ze verhoogt de vertraagde microcirculatie van de vermoeide huid met stimulerende, werkzame stoffen. Stofwisselingsprocessen komen op gang, het natuurlijke afweersysteem wordt geactiveerd en de huidfuncties gestimuleerd. De winter harmony treatment geeft de teint een rozig zachte en zeer verzorgde uitstraling.

Maak een afspraak