Microdermabrasie

microdermabrasie

Waarom microdermabrasie?
Met het verstrijken van de jaren treden in de huid verouderingsverschijnselen op, zoals:
dofheid en/of matheid met rimpeltjes
verlies van elasticiteit met rimpels
grauwheid en verlies van vitaliteit

Deze verschijnselen kunnen al beginnen op jeugdige leeftijd en zijn vaak het gevolg van een ongezonde levenswijze (stress, roken, alcohol, slechte voeding enzovoort) en milieu-invloeden. Door toepassing van microdermabrasie kunnen deze verschijnselen in korte tijd effectief worden behandeld.
Wat is microdermabrasie?
Dit is een zeer effectieve behandelmethode voor huiden met specifieke problemen. In feite is microdermabrasie een mechanische super peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd en het lichaam wordt gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen. Na een behandeling of kuur ziet u direct verbetering: de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.
Hoe verloopt een behandeling?
Allereerst analyseert de schoonheidsspecialist de huid van de cliënt en een behandelkuur adviseren. De schoonheidsspecialist heeft hiervoor een specifieke training gevolgd. Met behulp van een hand stuk en microkristallen worden dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden op een veilige manier van de huid “afgeslepen”.
Het aantal behandelingen is afhankelijk van het doel van de kuur. Bij het opfrissen van de huid zijn gemiddeld 5-6 behandelingen in kuurverband nodig. Bij littekens of diepe rimpels zijn 12– 15 behandelingen in kuurverband nodig. De microdermabrasie behandelingen worden gegeven in kuurverband met wekelijkse behandelingen tot het gewenste resultaat is bereikt. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden. De gehele behandeling zal gemiddeld een uur in beslag nemen.

Maak een afspraak