Neoderma nieuws

De importeur van Neoderma Benelux heeft ons 1 september j.l. verrast met het nieuws, dat zij na meer dan 25 jaar stopt met de verkoop van Neoderma producten. U als trouwe klant heeft natuurlijk recht op een verklaring en wij willen u hierbij een korte uitleg geven.

Een nieuw management van de fabrikant heeft vernieuwing in gang gezet. Dit management kwam recentelijk met de verrassende mededeling dat de prijzen zouden stijgen met 30 en 400%. Helaas heeft Neoderma Benelux de fabrikant er niet van kunnen overtuigen, dat deze exorbitante prijsstijgingen niet doorberekend kunnen worden aan de trouwe klanten. De Neoderma producten zouden hierdoor onverkoopbaar worden.

Dit alles betekent dat er in de hele Benelux geen Neoderma meer te koop zal zijn en wij als salon geen voorraad meer kunnen aanschaffen.
Wij bieden daarom de producten van Neoderma – zolang de voorraad strekt – met 25% korting te koop aan.

Vooralsnog kunnen wij de biopeeling- en biolifting gezichtsbehandelingen vanwege voldoende voorraad bij Salon Miranda nog verzorgen.

Wij zijn gelijk op zoek gegaan naar een gelijkwaardig product en dit hebben wij gevonden in de producten van Jean D’Arcel.
Alle producten zijn op biologische basis en zijn volledig dierproefvrij.
Kenmerken Jean D’Arcel: – vrij van parabenen – ISO gecertificeerd – speciale mineralenlijnen – natuurcosmetica – anti-aging – unieke mannenlijn en bestaat al ruim 55 jaar.
Wilt u meer weten over het merk Jean d’Arcel neem dan gerust een kijkje op hun site www.jeandarcel.nl

Ter kennismaking krijgt u in de maand oktober 15% korting op alle producten en behandelingen van Jean d’Arcel.

Mocht u vragen hebben omtrent uw behandeling of producten dan kunt u ons natuurlijk altijd mailen of bellen, wij staan u graag te woord.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van Salon Miranda