Over ons

Al ruim 30 jaar staat Salon Miranda garant voor kwaliteit. Salon Miranda is gevestigd in Spijkenisse gemeente Nissewaard, nabij Brielle en Hellevoetsluis.

Over ons:

Met onze behandelingen willen wij onze klanten het belang van een goede huid- en voetverzorging laten inzien. Bij een regelmatige behandeling vindt je sneller balans in lichaam en geest, waardoor je meer ontspannen en gezonder door het leven gaat. Bij ons staat voorop, dat onze klanten zich op hun gemak, gewenst en gehoord voelen.

Ons team bestaat uit 4 collega’s en een aantal stagiaires. Wij doen allemaal elke behandeling, maar daarnaast heeft elk van ons zijn eigen specialisatie. Huidverbetering staat hoog in het vaandel en wij onderscheiden ons met totaalpakketten voor onze klanten. Behandelingen die wij geven zijn: huidverbetering, PCA fruitzuur, acne, microdermabrasie, bindweefselmassage, cuppingmassage, pedicure, brazilian wax, lichaamsmassage en vetbevriezing met cryolipolyse.

Miranda van Prooijen is ruim 30 jaar schoonheidsspecialiste en pedicure. Door haar jarenlange ervaring zult u bij haar de rust en perfectie vinden die u van een behandeling mag verwachten. Geen enkele ingroeiende teennagel is snel een probleem voor haar, maar eerder een uitdaging voor haar.
Specialisatie: cryolipolyse, pedicure, huidverbetering.

Marije Reneman is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Zij heeft ruim 10 jaar werkervaring bij verschillende bedrijven, o.a op Curaçao en verschillende sauna’s /thermen. Zij is voor alle facetten van het beroep inzetbaar en draagt haar steentje bij in de ontwikkeling van het bedrijf.
Specialisatie: huidverbetering, acne.

Romy van Dongen is nadat zij stage heeft gelopen bij Salon Miranda, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Zij werkt van dinsdag t/m vrijdag bij ons. Kernwoorden bij haar zijn: vriendelijkheid, secuur en altijd vrolijk.
Specialisatie: brazilian wax, pedicure.

Sharon Spieringhs heeft in de afgelopen twee jaar stage gelopen  bij Salon Miranda en is gediplomeerd all-round schoonheidsspecialist en gediplomeerd pedicure.
Kernwoorden bij haar zijn: vriendelijk en rust.
Specialisatie: bindweefselmassage, acne, cuppingmassage.

Samen met de verschillende stagiaires zorgen zij dat het u aan niets zult ontbreken.

Salon Miranda is vanaf april 2000 een officieel leerbedrijf, waar stages gevolgd mogen worden. Salon Miranda is aangesloten bij de ANBOS en PROVOET.