Permanent ontharen

Permanent ontharen (definitief ontharen)
Je hoort het steeds meer, permanent of definitief ontharen bij overbeharing in het gezicht of op het lichaam is een uitkomst voor zowel vrouwen als mannen. Voor het definitief ontharen zijn er verschillende methoden op de markt gebracht. Maar wat is nou voor jou de beste methode om permanent van je ongewenste haargroei af te komen?

De haarcyclus
Haar groeit in drie fasen en duurt tussen de vier en twaalf weken, afhankelijk van het te ontharen gebied. Alleen haren in de groeifase zijn geschikt voor permanent ontharen. Er zijn gemiddeld twaalf behandelingen nodig om de haargroei tot maximaal 75% te verminderen. Gemiddeld omdat resultaten afhankelijk zijn van huid- en haartype en de persoonlijke hormoonhuishouding.

Wanneer permanent – definitief ontharen?
Als je last hebt van overbeharing en je niet regelmatig wilt scheren of epileren kun je kiezen voor permanent ontharen.

Bovenlip voor definitief ontharen.

Bovenlip voor definitief ontharen.

Rug voor definitieve ontharing.

Rug voor definitieve ontharing.

Bikinilijn voor definitieve ontharing.

Bikinilijn voor definitieve ontharing.

Bovenlip na definitief ontharen.

Bovenlip na definitief ontharen.

Rug na definitieve ontharing.

Rug na definitieve ontharing.

Bikinilijn na definitieve ontharing.

Bikinilijn na definitieve ontharing.

Wat is de LHE-methode voor definitief ontharen?
LHE is een succesvolle methode uit Amerika om ongewenste haargroei tegen te gaan.Het LHE-apparaat flitst een golflengte van het licht. Dit licht dringt door de huid en het pigment (melanine) van de haar en het haarzakje absorbeert dit licht. Het opgenomen licht veroorzaakt een warmte ontwikkeling, en vernietigt het haarzakje. De omliggende huid blijft onbeschadigd.

Het LHE-apparaat gebruikt verschillende golflengtes. Afhankelijk van het huid- en haartype wordt bepaald welke behandelmethode het meest geschikt is.

Hoe voelt de behandeling?
De LHE-flitsen geven een goed te verdragen, kortdurende pijn te vergelijken met speldenprikjes of vetspetters tegen de huid. Na de behandeling kan de huid wat warm aanvoelen en rood zijn. Soms komt het voor dat er bultjes rondom de haartjes ontstaan. Deze reactie trekt na enkele uren weg.

Intake
Tijdens een intake bespreken we welke behandeling u wilt ondergaan. Daarnaast doen we een paar testflitsen. De intake kost € 35,00. Besluit u direct tot een behandeling over te gaan, dan verrekenen wij dit bedrag met de eerste behandeling.

Na de behandeling
Na ongeveer 10 dagen valt het haar deels uit en u ziet vertraging in de haargroei. Niet alle haren zijn permanent verwijderd (alleen de haren in de groeifase).

Na elke behandeling komen er minder haren terug. Het is mogelijk dat u tot rond de vijf of zes behandelingen een volle beharing ziet terug groeien na een haarvrije behandeling van drie tot vier weken. Dit is normaal, vanaf behandeling zes kan het ineens heel snel gaan.

Het hoogst bereikbare percentage permanente ontharing per behandelingstraject ligt rond de 75%.
Wanneer blijkt dat behandeling van uw haargroei niet na 12 behandelingen tot het gewenste resultaat leidt, bieden wij de volgende vervolgbehandelingen:
behandeling 13 tot en met 18: 50% korting.

Onderhoudsbehandeling
Garantie dat er nooit meer haar groeit op het behandelde gebied is niet mogelijk. De huid heeft duizenden haarfollikels die in een later stadium wakker kunnen worden door bijvoorbeeld hormoonveranderingen als bij zwangerschap, menopauze, bepaald medicijngebruik, hormonale stoornissen etc.

Een tijdens de behandeling uitgeschakelde haar kan nooit meer terug groeien. Wel kan een slapende follikel “wakker” worden gemaakt. Voor deze haren en het hooghouden van het resultaat komt u 1 a 2 keer per jaar terug voor een onderhoudsbehandeling.

Klantervaringen permanent – definitief ontharen

Met LHE permanent ontharen is bereikt wat ik eigenlijk niet voor mogelijk had gehouden: gladde en vrijwel haarloze oksels en bikinilijn binnen een tijdsbestek van ongeveer 9 maanden. Met de nodige twijfels maar toch hoopvol ben ik in september 2014 aan de LHE behandelingen begonnen. In eerste instantie leek er niet veel te gebeuren, maar op een gegeven moment werd het resultaat zichtbaar en kwamen de eerste kale plekken.
Het behandelde gebied is nu voor ongeveer 85 % haarloos, ik heb geen last meer van stoppels en ontstekingen en ben een zeer tevreden klant. Niet alleen het resultaat maar ook de zeer vriendelijke behandeling en redelijke prijs hebben hieraan bijgedragen. Na de zomervakantie dus op naar de LHE behandelingen voor de benen.

– Samantha

Ik ben bij Salon Miranda terecht gekomen voor het harsen van mijn onderbenen. Aangezien ik een verschrikkelijke beharing op mijn onderbenen heb welke ook bijna niet te harsen viel, stelde Miranda mij voor om eens aan definitief ontharen te denken. Dat heb ik gedaan en in 2012 ben ik dan ook begonnen met de LHE behandeling. Het resultaat liet lang op zich wachten maar ja dat was ook niet zo verwonderlijk met zulke beharing als de mijne. In de salon werd ik al gekscherend “die mevrouw met die verschrikkelijke niet te harsen onderbenen” genoemd. Inmiddels heb ik een aantal kale plekken en ook de groei van de haren is met 80% verminderd. Ik loop nu niet meer rond met een “deken van haar” op mijn benen, hoef me niet meer 2x per dag te scheren en de haren die er nog zitten voelen niet meer zo stug als voorheen.
Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om LHE te doen. Ik kan nu gewoon een rok dragen wanneer ik wil zonder eerst na te hoeven denken of het wel kan.

– Marielle

Prijsindicatie permanent – definitief ontharen
In sommige gevallen vergoed de verzekering de behandeling. Voor een exacte prijsindicatie maken we eerst een afspraak voor het samenstellen van een individueel behandelplan. Gespreide betaling is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden via automatisch incasso een vast bedrag per maand.
Na een kuur van 12 behandelingen krijgt u van ons 1 behandeling gratis.

Bel voor een afspraak!