Afvallen met coach nutrition

door | dec 2, 2020

coach nutrition salon miranda hellevoetsluis

Afvallen met de heerlijke producten van Coach Nutrition.

De ideale combinatie van goede 1 op 1 begeleiding en hoogwaardige, heerlijke producten van Coach Nutrition.

Hoe blij zou u zijn als dit uw laatste dieet is? De beslissing om af te gaan vallen, is vaak een flinke stap. U gaat investeren in uw zelf, met als doel weer lekker in uw vel, maar zeker ook blijvend resultaat.

Wij bieden u een programma die u laat afvallen, maar ook leert hoe u het daarna moet doen. Het gaat u deze keer lukken, omdat u één op één begeleid wordt door een fijne coach. Deze coach, die weet wat u meemaakt door haar eigen gewichtsvermindering, zal u steunen, naar u luisteren en uw successen, die er gegarandeerd zijn, met u vieren.

En wat zijn de producten goed. Ze bevatten namelijk alle belangrijke voedingsstoffen die u nodig heeft om uw doelen te bereiken. Ze zijn vrij van gluten, toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen én kleur en smaakstoffen. Ook zijn ze vegetarisch, lactose arm en halal verwerkt. Alles wat u nodig heeft weer lekker in uw vel te komen. Laag in calorieën en koolhydraten en makkelijk in gebruik. Door de toegevoegde collageen krijgt uw huid en haar ook een extra boost tijdens het afvallen. En heel belangrijk ze zijn nog heerlijk ook.

Coach Nutrition Salon Miranda Hellevoetsluis

Salon Miranda werkt alleen in Hellevoetsluis met de geweldige Coach Nutrition producten. In Hellevoetsluis was er veel vraag en er was daar nog geen aanbod van deze producten.
Wilt u daar starten met afvallen dan kunt u contact opnemen met ons via 06-15922604 of per mail.

Kennismakingsactie: gratis intake t.w.v. € 25,00.

Wij zijn gevestigd in Beauty by Francis aan de Timmerwerf 7.
Wij zijn er klaar voor, u ook?