Decaar Algen Peeling

blog decaar algen peeling salon miranda spijkenisse

Door de combinatie van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en perfluorcarbon wordt de Decaar Algen Peeling beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve behandeling op de markt.
Door middel van deze combinatie worden de meest voorkomende huidproblemen met succes behandeld o.a. pigmentatie en ouderdomsvlekken, littekens, een rokers huid, grove poriën, acne, eczeem en rosacea.

De Decaar Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peeling poeder penetreren de huid, verhogen de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Aangezien deze cellen zich in de verhoornde huidlaag bevinden, kan deze behandeling ook gebruikt worden op de gevoelige en couperose huid.
Door afname van de verhoornde cellen wordt roodheid verminderd. Wist je dat in de algenpeeling waterstofperoxide zit, maar wat doet dit nu? Lees in onze blog alles over waterstofperoxide.  

Behandeldoelen

– het stoppen van ontstekingen
– verminderen van hyperkeratose in de follikel
– het normaliseren van de talgklieren
– herstellen van de beschadigde cellen en dieptereiniging van de poriën
– stimuleren van regeneratie
– verzachten van de huid

decaar algen peeling salon miranda spijkenisse

Het verschil Decaar Algen peeling ten opzichte van andere (chemische) peelings.

Anders dan bij andere peelings, werkt de DÉCAAR Algen peeling van binnen naar buiten. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe, frisse cellen.
Bij andere peelings wordt het bovenste (dode) laagje van de huid verwijderd, wat kan zorgen voor beschadiging aan een gevoelige en droge huid.
 
Ook is het mogelijk om deze behandeling in kuur verband te doen of i.c.m. de deep phyto peel. Met een kuur kom je iedere week, 3 weken lang, want als je nu voor die 10 dagen opnieuw een algenpeeling doet dan stapelt de werking op omdat de 1e behandeling nog niet uitgewerkt is. Hierdoor krijg je nog beter en sneller resultaat.
Natuurlijk is deze behandeling ook geschikt voor de mannen, eigenlijk voor iedereen die aan huidverbetering wilt werken.