Decaar Algen Peeling

blog decaar algen peeling salon miranda spijkenisse

Decaar Algen peeling

De combinatie van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve behandeling op de markt.
Door middel van deze combinatie worden de meest voorkomende huidproblemen zoals acne, gecombineerde en vette huid, rimpels, droge huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, couperose en rosacea, littekens en grove poriën met succes behandeld.
Het is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

De Decaar Algen Peeling therapie werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces.
De microvezels van het peeling poeder penetreren de huid, verhogen de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.
Aangezien deze cellen zich in de verhoornde huidlaag bevinden, kan de Decaar Algen Peeling ook gebruikt worden op de gevoelige en couperose huid.
Door afname van de verhoornde cellen wordt roodheid verminderd. Doordat de Langerhanscellen worden gestimuleerd en het teveel aan bacteriën wordt gedood, is deze behandeling zeer geschikt voor huidproblemen zoals acne, eczeem en rosacea.

Behandeldoelen Decaar Algen peeling

– het stoppen van ontstekingen
– verminderen van hyperkeratose in de follikel
– het normaliseren van de talgklieren
– herstellen van de beschadigde cellen en dieptereiniging van de poriën
– stimuleren van regeneratie
– verzachten van de huid

decaar algen peeling salon miranda spijkenisse

Verschil Decaar Algen peeling ten opzichte van andere (chemische) peelings.

Anders dan bij andere peelings, werkt de DÉCAAR Algen peeling van binnen naar buiten. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe, frisse cellen.
 
Bij andere peelings wordt het bovenste (dode) laagje van de huid verwijderd, wat kan zorgen voor beschadiging en een gevoelige en droge huid.