Gezichtsbehandeling

Wellness alleen in kuuroorden en grote spa’s? Welnee! Ook een ‘gewone’ gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialist heeft een hoog ontspanningsgehalte. Door de sluimertoestand ontspannen geest en spieren. Hierdoor profiteert uw huid optimaal van de behandeling. Last van stress? Maak dan snel een afspraak met de schoonheidsspecialist.

Verschillende gezichtsbehandelingen

Bij Salon Miranda kunt u kiezen uit een basis gezichtsbehandeling of korte gezichtsbehandeling. Het verschil hierin is dat bij de basisbehandeling een gezichtsmassage zit en de korte niet. Komt u voor de eerste keer dan beginnen wij uw behandeling met een intake gesprek. Tijdens dit gesprek willen wij graag weten wat u van uw bezoek verwacht zodat wij u het juiste advies kunnen geven qua behandeling en verzorgingsproducten.

Huidveroudering begint al vanaf u 25ste a 30ste levensjaar. Tot die leeftijd is de celdeling het actiefste en zien we er op ons mooiste, qua huid uit. De huid beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals ziektekiemen, bacteriën, vrije radicalen en de zon. Deze brengen onze huid veel schade toe.

Langzaam begint de huidveroudering. U ziet de eerste tekenen van huidveroudering vaak rondom de ogen. De aanmaak van het collageen bindweefsel en de elastine vezels neemt af en de huid verliest haar stevigheid. Zo worden droogte lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, contourverlies zichtbaar. Begin daarom tijdig met een goede verzorging, want voorkomen is beter dan genezen. Huidverzorging is niet alleen een goede dag- , nacht- en oogcrème, maar ook een bezoek aan de schoonheidsspecialist voor een gezichtsbehandeling.