winter salon miranda spijkenisse

De ideale crème voor deze tijd van het jaar is de caviar creme de protection als je het mij vraagt! 

In de wintermaanden is ons huid vaak wat gevoeliger, het voelt trekkerig aan en soms kan een huid gaan irriteren door koude temperaturen. De verzorging van de huid moet je daarom per seizoen aanpassen, een huid reageert op factoren van buitenaf en zo ook de temperatuur. 

Deze crème zorgt voor een soort ‘beschermlaagje’ op de huid. Maar voelt niet vettig/plakkerig aan. Waardoor het dragen van make-up (bijvoorbeeld foundation) ook nog mogelijk is en goed op zijn plaats blijft zitten.
De huid voelt steeds minder trekkerig/geïrriteerd aan, naarmate je de crème 2-maal daags gebruikt (’s ochtends en ’s avonds). 

Mijn huid, die ontzettend reageert op de wintermaanden en ook irritatie plekken krijgt is gered door deze crème! 

Bij last van stress kan een huid ook ontzettend irriteren. Een huid wordt vaak wat gevoeliger en kan ook irritatie plekjes creëren (dit verschilt per persoon). Wanneer je hier last van hebt, is deze crème ook heel geschikt. 

Kortom, het is de ideale bescherming crème. Het hoofdingrediënt is hyaluronzuur, dit ingrediënt zorgt voor een goede hydratatie. Door het klimaat in Nederland zijn bijna al onze huiden vochtarm.  Hyaluronzuur is een stof die ons lichaam zelf aanmaakt, maar die ons lichaam vaak verlaat. Door middel van dit als ingrediënt toe te voegen aan een crème neemt  ons lichaam het weer op en in combinatie met andere  ingrediënten in de crème wordt het vastgehouden in de huid. Zo ontstaat de beschermingslaag!

Heb jij last van een droge/trekkerige/geïrriteerde huid in de wintermaanden? Of in deze tijd veel last van stress en reageert jouw huid daarop? Dan is deze crème zeker het proberen waard!

Liefs Hannah 🌸


Shop hier de Jean d’Arcel caviar crème de protection. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.