De handcrème van Peggy Sage met Shea Butter. Een heerlijk verzorgende handcrème.

Waarschijnlijk heeft iedereen er momenteel last van, droge handen. Heel de dag door wassen we onze handen, de handen worden hier extreem droog van.
Deze handcrème heeft een milde, zacht-zoete geur, niet overheersend en hij trekt ook nog eens snel in! De verzorging neemt dus snel op. Niks is zo vervelend als dat je handcrème aanbrengt en je vervolgens met plakhanden rondloopt. Deze crème doet dat dus niet! 

Ook bevat de crème vitamine E en vitamine B5.
Vitamine E zorgt ervoor dat de huid minder snel veroudert en sneller hersteld na beschadiging, werkt dus ook voor kapperseczeem. Een veel voorkomend probleem bij kappers. Zelf heb ik ook last van kapperseczeem en deze crème helpt enorm. Gedurende de dag een paar keer een klein beetje smeren tussen de vingers en ’s nachts een dikke laag over heel mijn handen laten intrekken heeft enorm geholpen voor de lelijke eczeem plekken. 
Vitamine B5 zorgt ervoor dat wonden snel hersteld worden en zorgt voor een mooie, gladde en elastische huid. Daarnaast is het ook een uitstekende vocht vasthouder voor de huid. 

Kortom deze handcrème is ideaal en ik zou er niet meer zonder kunnen! Zeker de moeite waard om eens uit te proberen!