Klantervaringen

Klantervaringen Salon Miranda:

Mijn ervargingen:
-ik heb altijd een gezellige tijd met alle personeel van Salon Miranda.
-ik voel mij heel prettig en ontspannend.
-het personeel is heel belangrijk voor mij.
-ze zijn allemaal heel vriendelijk, ze hebben goed begrip voor alle klanten.
-ze beheersen ook heel professioneel alle behandelingen.
-de sfeer tijdens de behandelingen is heel ontspannend, met hele zachte lekkere relaxte muziek.
I am completely satisfied with all services proveded from Salon Miranda, I enjoy it every time visiting Miranda girls.I leave the salon so relaxed and satisfied.
Go on girls ! See you by my next appointment soon ! Tony Todorowa.(10-06-2010)

Na verschillende jaren en diverse schoonheidssalons ben ik 3 jaar geleden bij Salon Miranda terecht gekomen. In eerste instantie omdat het “lekker”in de buurt is, maar inmiddels kom ik graag voor het goede advies wat ik hier krijg voor mijn gezichtshuid, de gezelligheid en professionaliteit. En uiteraard om heerlijk te relaxen. Salon Miranda is voor mij een ochtendje “uit”.
Meiden alvast bedankt voor de afgelopen 3 jaar en service en gezelligheid en ik hoop dat er nog veel jaren zullen volgen. Liefs Sandra Stam. (13-08-2010)

Als ze me geen pijn doen, is het best te doen hier hahahah…..nee hoor meiden, jullie hebben het goed voor elkaar hier. Ik word prima geholpen en men is ook nog vriendelijk hier ! Succes ! Lenny.

Ik kom hier al ruim 12 jaar in Salon Miranda. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Over de behandelingen die ik hier krijg ben ik zeer tevreden.