microneedling spijkenisse salon miranda

Microneedling is een revolutionaire behandeling die in Spijkenisse bij Salon Miranda gedaan wordt. Deze behandeling stimuleert de natuurlijke herstelprocessen van de huid en resulteert in een stralende, gezonde huid. Door het stimuleren van de fibroblasten wordt de productie van collageen en elastine aangezet, wat leidt tot vermindering van fijne lijntjes, rimpels, acne littekens, pigmentvlekjes en het verfijnen van grove poriën.

Hoe werkt microneedling

Door middel van ultra dunne naaldjes maken wij kleine verticale kanaaltjes in de huid zonder de huid te beschadigen. Het lichaam beschouwt deze vrijwel onzichtbare microperforaties als een huidbeschadiging en het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine door de huid zelf geactiveerd. De huid wordt van binnenuit door regeneratie hersteld en opgevuld. Bovendien worden werkzame stoffen in de vorm van serums in de huid aangebracht, waarmee een zeer specifieke en gerichte behandeling wordt uitgevoerd.

Microneedling start in kuurverband van 4 tot 8 twee wekelijkse behandelingen. Vervolgens is één behandeling per 4 tot 6 weken voldoende om het resultaat te behouden.

Nazorg

In tegenstelling tot bijvoorbeeld microdermabrasie, IPL, laser of chemische peelings, waarbij de beschermende functie van de opperhuid aangetast wordt en je gedurende de kuurbehandeling weken of zelfs maanden niet in de zon mag komen, wordt bij microneedling deze beschermende functie niet aangetast. Een specifieke nazorg is dan ook niet noodzakelijk. Na de behandeling kan de huid roodheden vertonen, maar dit trekt binnen enkele uren weg en je mag de volgende dag weer make-up gebruiken. Voor een optimaal resultaat adviseren wij je om producten van Decaar te gebruiken, die afgestemd zijn op de behandeling en jouw huidconditie. Decaar beschikt over crèmes met dezelfde ingrediënten als de serums, die het resultaat van de behandeling ondersteunen en verlengen.