Vanwege grote drukte hebben wij een voorlopige klantenstop voor nieuwe pedicure klanten. Wij vinden dit natuurlijk niet leuk, maar als wij dit niet doen dan kunnen wij onze vaste klanten niet de kwaliteit geven die ze van ons gewend zijn. 

Op dit moment is Decaar bezig met een vernieuwing van twee lijnen t.w. de  Age Reverse en Brightening Line. Hierdoor zijn er steeds minder van deze lijnen op voorraad en kunnen dan ook niet besteld worden. De laatste stuks kunt u nog met 10% korting. kopen, maar op = op. Over een paar weken is alles van de nieuwe lijnen te bestellen.

Sommige hebben al kennis met haar gemaakt, Monique pedicure in opleiding. Zij loopt bij ons een aantal uur per week stage zodat zij strakjes helemaal klaar is om als pedicure aan de slag te gaan. Monique is een gedreven persoon die het heel leuk vind om met mensen om te gaan en hun de deur uit te laten gaan met verzorgde voeten. Het is nog wel allemaal wat vreemd voor haar, de snelheid waarmee behoort gewerkt te worden en de perfectie die ze wil doen. Hierdoor duurt het allemaal ietsjes langer als dat je gewend bent van een pedicurebehandeling.