Jawel het is weer me-time en dat randje vet vind ook ik niet fijn dus…aan de cryolipolyse.
Maar wat is dat nu precies, cryolipolyse
Het is een methode om, zonder operatie vetcellen af te breken d.m.v. bevriezing. Het apparaat wordt ingesteld op je hoeveelheid vetpercentage en gaat koelen naar –5 tot -9. Dit klinkt heel koud, maar ik kan je verzekeren daar merk je niets van. Het gekke is zelfs dat het in het begin warm is. Na de behandeling kan je wat tintelende huid voelen. Ook ik had dat ook. Het voelt alsof de huid beurs is en je ziet twee grote rode plekken daar waar de handles hebben gezeten, maar na een uurtje was dit gevoel en de plekken helemaal weg getrokken.

De volgende behandeling is over vijf weken, want het afbreken van de vetcel kost tijd. Daarom zie je niet direct na de behandeling resultaat. De behandeling duurt ongeveer drie kwartier en tijdens de behandeling kan je heerlijk een boek lezen of op je tablet/telefoon je favoriete serie kijken, maar natuurlijk ook gewoon helemaal niets doen, je ogen dicht en ontspannen even me-time…

Wil jij nu ook de randje vet aanpakken? Maak dan een afspraak en profiteer deze maand (t/m 31-10-2019) nog van de actie. €26,00 korting op een losse behandeling. 

0 reacties