Wat is mooi? Dat is een vraag die niet te beantwoorden is, want voor iedereen heeft dit een andere betekenis. Wat het allerbelangrijkste is dat je mooi van binnen bent zegt men en daar ben ik het volmondig mee eens, maar de natuur een beetje helpen kan nooit kwaad toch? Hoe kan je dit dan doen vragen jullie je dan misschien af? Nu, door middel van permanente make-up bijvoorbeeld. Het is niet alleen mooi, maar vooral heel makkelijk en het scheelt tijd in de ochtend met je make-up.
Vanaf mei kan je ook weer bij ons permanente make-up laten zetten, maar hieraan vooraf moesten wij nog wel eerst goedkeuring van de GGD krijgen. Zo gezegd, zo gedaan op woensdag 17 april kregen wij bezoek van de GGD, hier had Gwenda een model voor nodig en jullie raden het al….dat was ik natuurlijk.
Eerst controleerde de dame van de GGD de salon, de apparatuur en de vloeistoffen waarmee gewerkt worden en toen mocht ik op de stoel. Nu heb ik in het verleden vaker mijn wenkbrauwen en eyeliner laten doen dus was het voor mij geen probleem om te liggen. Ik kan jullie ook verzekeren dat het allemaal best wel mee valt met de ‘pijn’. Na ongeveer een half uurtje had ik weer mooie sprekende wenkbrauwen en ik kan jullie vertellen dat scheelt heel wat tijd in de ochtend en je bent altijd ‘mooi’. Hoe heerlijk is dat?
Hierna kreeg Gwenda nog een persoonlijk gesprek met de dame van de GGD over een paar aanpassingen en waar ze nog op moet letten, maar voor de rest was alles goed en kregen wij de goedkeuring van de GGD en mag er in de salon permanente make-up gezet worden.
Wil je dit ook? Maak dan gewoon een afspraak. Je kan de wenkbrauwen, eyeliner en lipliner laten tatoeëren.

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie