Seizoensbehandeling

seizoensbehandeling zomer 2021 jean d'arcel salon miranda spijkenisse

‘Le rituel des super fruits’, de nieuwe seizoensbeehandeling.

‘Le rituel des super fruits’ is letterlijk vertaald voedingsboost voor een zuivere huid, gegarneerd met een fruitige geurencocktail voor de zintuigen, die u direct een zomergevoel geven.
De focus van de behandeling ligt op een intensieve, vitaliserende vochtboost, gecombineerd met de celbeschermende werking van zeer actieve antioxidanten afkomstig van superfoods zoals gojibessen, cactusvijgen, papaja, appel en granaatappel.
Dat maakt van ‘le rituel des super fruits’ een celbeschermende preventieve behandeling, maar ook een ideale nabehandeling die eventueel ontstane zonschade bestrijdt en de vochtbuffer van de huid weer aanvult.

Het verloop van ‘Le rituel des super fruits’ in zes stappen:

Stap 1: Reiniging met een bij de huid passend reinigingsproduct en tonic.
Stap 2: Peeling met peeling super fruit enzymatique. Een ampul op gezicht en hals verdelen (behalve het gebied rond de ogen) en 5 tot 10 minuten laten inwerken. 
Stap 3: Behandeling met actieve bestanddelen cure hydro super fruit. Een ampul op gezicht en hals aanbrengen en zacht insmeren.
Stap 4: Massage met crème de massage super fruit. Massagecrème op gezicht en hals aanbrengen en inmasseren zoals gebruikelijk. Restanten van de massagecrème met een warm kompres afnemen.
Stap 5: Oogverzorging met pads revitalisants yeux en masker met masque super fruit. 
Stap 6: Afsluitende verzorging met een product dat bij het huidtype past.