Spa World treatments

Spa World traitement is een unieke éénpersoons behandeling.

De schoonheidsspecialist gebruikt in de salon soms producten die niet beschikbaar zijn voor de verkoop. Het gaat om speciale producten waarvoor extra kennis nodig is en die je dus niet zomaar thuis kunt gebruiken. In veel speciale behandelingen gebruikt de Jean D’Arcel schoonheidsspecialist unieke behandelingssystemen; ook wel Spa World traitements, treatments of ‘kitjes’ genoemd. Hierin zit een set met verzorgingsproducten die geschikt is voor één volledige en persoonlijke salonbehandeling.

Er zijn verschillende spa world traitements

Spa World Traitement Multibalance.
Een buitengewone speciaal behandeling in maar liefst 5 stappen en 5 hoogwaardige producten. De hoofd werkstoffen – fytohormonen uit de iris – verstevigen de barrièrefunctie van de huid en gaan rimpelvorming tegen.
Voor een huid die aan herstel toe is.

Spa World Traitement homme 
De verzorgingsproducten zijn de ideale beschermingsstrategie tegen vroegtijdige huidveroudering met een fascinerende geur die overtuigt met zijn charismatische karakter. Speciale behandeling set voor de mannenhuid.

Spa World Traitement Arcelmed
Repair treatment AHcare 30% fruitzuur. Een combinatie van dermatologische, esthetische en cosmetische kennis.

Spa World Traitement Prestige.
Dieptereiniging met een extract van zes verschillende fruitsoorten.
De vijf fasen intensiveren geleidelijk aan de successen van de nieuwe actieve werkstoffen en zorgen voor een perfect resultaat en een ontspannen huid. Elke huid lijkt bereid meer werkstoffen op te nemen wanneer stress wegvalt, wanneer u tot rust komt. De salon werkt als een katalysator waardoor een maximale en effectieve huidverzorging behaald wordt. De jeugdige uitstraling van de huid die hiervan het resultaat is, stimuleert om prestige ook te gebruiken voor de dagelijkse thuisverzorging.