Sommige van jullie kennen mij al. Voor de klanten van Salon Miranda die mij nog niet kennen, wil ik mij graag even voorstellen;

Ik ben Monique. Ik heb een partner, een hond, 2 kinderen en 2 kleinkinderen en woon in Hoogvliet. 
Jaren geleden heb ik de opleiding van schoonheidsspecialiste gevolgd en ben hiervoor geslaagd. Bij toeval kwam ik in een bouwmarkt terecht en heb daar jaren gewerkt als assistent hoofd caissière. Later kwam ik bij een discount drogist terecht en werkte ik er als filiaalmanager, nadat deze drogist failliet ging, kwam ik weer in een bouwmarkt terecht waar ik 2 jaar als shopmanager gewerkt heb.

Hierna heb ik de opleiding gevolgd van pedicure in Brielle. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond. Om ervaring op te doen, kon ik bij Salon Miranda stage lopen en af en toe mocht ik een klant helpen. Hier was ik blij mee, want je leert het vak pas echt in de praktijk. Sinds juni 2022 ben ik bij Salon Miranda in dienst. In september ga ik de opleiding tot medisch pedicure volgen en hoop ik volgend jaar mijn diploma te mogen ontvangen. Ook ga ik in september de cursus voetreflexmassage doen. 

Wat mij aantrekt in het werk als pedicure, is het contact met de persoon die in de stoel zit. Ook geeft het een goed gevoel als klanten weer tevreden de salon verlaten.

Ik ben enthousiast om bij Salon Miranda te werken en wil graag alles leren van het pedicure vak. Naar klanten luisteren doe ik graag en ik vind het prettig om collega’s om me heen te hebben.

Wie weet zie ik u ook binnenkort bij mij op de behandelstoel.

Groet Monique

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.