jean d'arcel salon miranda spijkenisse

Jean d'Arcel

decaar huidverzorging

Decaarhuidverzorging

mannen verzorging salon miranda spijkenisse nissewaard

Mannenverzorging

voetverzorging salon miranda spijkenisse

Voetverzorging

lichaamsverzorging salon miranda spijkenisse

Lichaamsverzorging

cadeau ideeen salon miranda spijkenisse

Cadeauideeen

aanbiedingen salon miranda spijkenisse (1)

Aanbiedingen

huidanalyse test salon miranda

Huidanalyse test

nieuwe producten salon miranda spijkenisse

Nieuwe producten

Highlights

Het favoriete product van…Eve

Mijn favoriete crème is: Decaar brightening 24H crème. Deze crème is geschikt voor alle huidtypen, maar ideaal voor de donkere huid. Wat maakt deze crème zo geweldig?De crème bestaat voornamelijk uit biologische vitamine C en andere biologische ingrediënten. Het is...

Lees meer

Het favoriete product van…Terezia

De diabetes voetencreme is mijn favoriete product omdat hij speciaal ontwikkeld is voor de kwetsbare diabetes voeten en zorgt voor een complete bescherming.Hij voorkomt dat uw voeten uitdrogen en kloven ontstaan en een diabeet heeft nu eenmaal sneller last van een...

Lees meer

Het favoriete product van…Sarah

De Decaar cleansing milk is mijn favoriete product.  Het begin van een goede huidverzorging begint bij het reinigen van de huid. ‘S ochtends en ‘s avonds, de cleansing milk heeft een fijne structuur en het ruikt ook nog eens heerlijk. Wat ik ideaal vind aan dit...

Lees meer
huidverzorging salon miranda spijkenisse

”Dare to be yourself”…

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. Salon Miranda werkt met effectieve producten en behandelingen, die zijn afgestemd op iedere huidconditie en huidtype. Wij geloven in een gezonde huid, voor blijvende schoonheid, zodat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt in je eigen lichaam.

In onze webshop vind u de producten die worden gebruikt bij de diverse behandelingen in onze salon. Daarom bent u ervan verzekerd dat u bij ons aan het juiste adres bent voor verzorgingsproducten van hoge kwaliteit.

bindweefselmassage gezicht salon miranda spijkenisse

Professionele huidverzorgingsproducten

De beste verzorgingsproducten, originele cadeau ideeën, mooie cadeaubonnen om te geven en krijgen vind u in de webshop van Salon Miranda.

U kunt ook de cadeau ideeën en cadeaubonnen extra persoonlijk maken met een kaartje. Neem eens een kijkje bij onze kadokaartjes in de webshop.

Ontdek onze scherpe online aanbiedingen en bestel eenvoudig en snel al uw favoriete producten uit ons ruime aanbod van topmerken zoals Decaar, Jean d’Arcel, Akileine, Peggy Sage en Bella Baci.

Wilt u advies over welke producten het beste bij u passen? Vul dan onze huidanalysetest in en krijg een persoonlijk advies welke producten en/of behandeling het beste bij u passen.