 0181 – 627459              winkelmand
nieuwe producten salon miranda spijkenisse

Nieuwe producten

decaar huidverzorging

Decaar

mannen verzorging salon miranda spijkenisse nissewaard

Mannenverzorging

dermatonics salon miranda spijkenisse

Voetverzorging

lichaamsverzorging salon miranda spijkenisse

Lichaamsverzorging

cadeaucard salon miranda spijkenisse

Cadeaubonnen

aanbiedingen salon miranda spijkenisse (1)

Aanbiedingen

Highlights

Het favoriete product van…Terezia

De diabetes voetencreme is mijn favoriete product omdat hij speciaal ontwikkeld is voor de kwetsbare diabetes voeten en zorgt voor een complete bescherming.Hij voorkomt dat uw voeten uitdrogen en kloven ontstaan en een diabeet heeft nu eenmaal sneller last van een...

Lees meer

Het favoriete product van…Carmen

De Decaar cleansing milk is het favoriete product van Carmen. Het begin van een goede huidverzorging begint bij het reinigen van de huid. ‘S ochtends en ‘s avonds, de cleansing milk heeft een fijne structuur en het ruikt ook nog eens heerlijk. Wat ik ideaal vind aan...

Lees meer

Het favoriete product van…Sharon

Decaar BB Oxygen Cream SPF50.Het perfecte product om de dag beschermd tegen de zon te beginnen. Dit product wordt aangebracht over de dagcrème. Dankzij de SPF 50 wordt de huid  goedbeschermd tegen schadelijke UV-straling. De teint van de creme past zich aan de eigen...

Lees meer
huidverzorging salon miranda spijkenisse

”Dare to be yourself”…

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. Salon Miranda werkt met effectieve producten en behandelingen, die zijn afgestemd op iedere huidconditie en huidtype. Wij geloven in een gezonde huid, voor blijvende schoonheid, zodat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt in je eigen lichaam.

In onze webshop vind u de producten die worden gebruikt bij de diverse behandelingen in onze salon. Daarom bent u ervan verzekerd dat u bij ons aan het juiste adres bent voor verzorgingsproducten van hoge kwaliteit.

bindweefselmassage gezicht salon miranda spijkenisse

Professionele huidverzorgingsproducten

De beste verzorgingsproducten, originele cadeau ideeën, mooie cadeaubonnen om te geven en krijgen vind u in de webshop van Salon Miranda.

U kunt ook de cadeau ideeën en cadeaubonnen extra persoonlijk maken met een kaartje. Neem eens een kijkje bij onze kadokaartjes in de webshop.

Ontdek onze scherpe online aanbiedingen en bestel eenvoudig en snel al uw favoriete producten uit ons ruime aanbod van topmerken zoals Decaar, Dermatonics, Akileine, Peggy Sage en Bella Baci.

Wilt u advies over welke producten het beste bij u passen? Vul dan onze huidanalysetest in en krijg een persoonlijk advies welke producten en/of behandeling het beste bij u passen.