Zoals de meeste mensen weten is de dochter van onze collega Gwenda ongeneeslijk ziek. Soraya is twaalf jaar oud en heeft een een hersentumor, ponsglioom. Dit is een zeer agressieve tumor in de hersenstam die vrijwel alleen voorkomt bij kinderen. Helaas weet de medische wereld nog niet veel over deze vorm van kinderkanker. Er worden ‘maar’ 10 kinderen in Nederland gediagnosticeerd met deze tumor. De afgelopen maanden is er door u als klant gedoneerd, kaarten gestuurd en lieve berichtjes gestuurd. Gwenda heeft ons een brief gestuurd om iedereen te bedanken en u op de hoogte te houden en hoe het gaat met Soraya.

Lieve Miranda, collega’s en klanten,

Dank jullie wel voor jullie medeleven in deze voor ons moeilijke tijd. Het geeft Soraya en ook haar familie kracht om te weten dat we deze strijd niet alleen voeren.  

Lieve collega’s die haar aangemeld hebben bij Make a Wish. Soraya haar wens was om met ons naar Disney Parijs te gaan. We hebben hier 4 dagen lang mogen genieten van elkaar en alle luxe. 

Lieve klanten die gedoneerd hebben aan stichting Soldaat, heel hartverwarmend. Wij als ouders zijn ons aan het oriënteren om Soraya buiten Europa te laten behandelen. Momenteel gaat het goed met Soraya, ze gaat 4 dagen per week naar school. En heeft het enorm naar haar zin. 
Op 2 oktober krijgt ze een MRI scan, hierbij kunnen wij zien wat de bestralingen gedaan hebben voor haar.

En lieve Miranda
Vanaf het begin ben je erg betrokken bij ons. Best bijzonder hoe je met deze situatie omgaat. Want wie had dit bedacht toen ik vorig jaar bij je kwam solliciteren. Maar wat een lieve vrouw en een hele speciale werkgever ben je. Je hebt een plekje in mijn hart gekregen. 

Liefs Gwen.

Als u Soraya wilt steunen in haar gevecht tegen ponsglioom kunt u doneren. Bij ons in de salon staat een spaarvarkentje en u kunt ook kijken voor meer informatie op: www.doneervoorsoraya.nl

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie