Figuurcorrectie

Onze figuurcorrectie behandelingen zijn ideaal voor het verminderen van de lichaamsomvang, de afname van buikvet en zorgen voor een spieropbouw en spierversterking. En het mooiste is, we kunnen juist die probleem zones behandelen die u graag wilt aanpakken.

Door middel van behandelingen met onze TEI apparatuur, wordt de vetcel geleegd. De inhoud van de vetcel worden snel via het lymfestelsel naar de lever vervoerd.

Alleen vet verwijderen is echter niet voldoende. Niemand wil een losse, slappe huid overhouden. Daarom is het tweede deel van het behandelplan gericht op spieropbouw. En nu komt er nog iets moois: er worden tegelijkertijd gelukshormonen aangemaakt, waardoor je jezelf positiever en gezonder voelt en waardoor ook het hongergevoel vermindert.

Een behandelprogramma met TEI is te vergelijken met sporten, maar dan passief. De behandeling voelt als een stevige workout, terwijl u ontspannen een boek leest of muziek luistert. Zowel het afvoeren van vet, als het opbouwen van spieren gebeurt zonder enige inspanning.

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt een speciale geleider op een gekozen lichaamszone geplaatst en wordt met behulp van vacuümtechnologie het onderhuidse weefsel opgetild waarna met selectieve cryo-technologie het vetweefsel wordt afgekoeld.
Door middel van snelle afkoeling wordt onderhuids vetweefsel afgebroken. 
Dankzij deze techniek kunnen vetrolletjes op specifieke plaatsen, zoals bijvoorbeeld de buik, de benen en de taille worden aangepakt. Op plaatsen waar je met sporten en diëten niet het gewenste resultaten bereikt kan door middel van cryolipolyse twee tot vijf centimeter vet per kuur (= drie behandelingen) verwijderd worden.

Na de behandeling zullen de behandelde vetcellen geleidelijk worden afgevoerd door het normale metabolisme van het lichaam en op natuurlijke wijze geleidelijk via de lever en de nieren worden afgevoerd. Het eerste resultaat van een behandeling zal na een week of vier, vijf te zien zijn.

De combi-slank is een combinatie van cryolipolyse en tei. Door de combinatie krijgt u nog sneller en beter resultaat. 
Tijdens het intake gesprek kijken wij in overleg met u wat het beste bij u past en als u gelijk de behandeling start dan betaal je niet de intakekosten van € 35,00.
Er zijn twee programma’s, 1 van 5 weken en 1 van 11 weken. 

Wij kunnen niet wachten op de zomer. Korte broeken en leuke rokjes. Maar willen wij echt onze benen laten zien met die cellulite? Wil jij van je cellulite af? Start dan nu met het acht weeks cellulite programma. De enige manier om echt van je putjes af te komen is d.m.v. de combi cellulite en tei.