brazilian wax salon miranda spijkenisse

Brazilian wax, de normaalste zaak van de wereld

Voor de Braziliaanse vrouw is het ontharen van de schaamstreek door middel van harsen de normaalste zaak van de wereld, net zoals naar de kapper gaan, maar ook in Nederland wordt het steeds meer gedaan. De eerste keer kan wat onwennig zijn, maar jouw privacy is gewaarborgd bij ons en wij zullen alle tijd nemen om er zeker van te zijn dat jij je op je gemak voelt.

De unieke eigenschappen op een rijtje:

  • Waxen is reeds mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm
  • Nagenoeg pijnloze waxbehandeling
  • De hotwax wordt aangebracht op relatief lage temperatuur
  • Zacht en verzorgend voor je huid, zonder roodheid of irritaties achteraf
  • Het haar blijft weken lang weg
  • Je huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren

Wat je moet weten voor een waxbehandeling:

Zorg ervoor dat je jouw haar in de 2 tot 3 weken voor behandeling niet scheert of knipt. Je haar moet met duim en wijsvinger vast te pakken zijn om het beste resultaat uit jouw (eerste) waxbehandeling te halen.

Voor een waxbehandeling de huid nooit met een bodylotion in smeren. Dit legt een olie laag op de huid en maakt het harsen haast niet mogelijk.

De waxmethode is zo snel en pijnloos mogelijk. We zouden liegen als we je vertelden dat je er niks van voelt, maar het is zeker minder pijnlijk dan je verwacht en de pijn wordt steeds minder hoe vaker je het hebt gedaan.

Voor de waxbehandeling kan je jouw huid een paar dagen achter elkaar licht scrubben. Dat zorgt ervoor dat alle dode huidcellen verwijderd zijn en de haren losser en meer rechtop in de huid zitten, waardoor het waxen makkelijker gaat.

Let op: Als je voor de allereerste keer een Brazilan waxbehandeling hebt ondergaan, is het normaal dat er een lichte roodheid van de huid ontstaat. Die verdwijnt binnen 24 uur.