Brazilian wax

Brazilian wax, de normaalste zaak van de wereld

Voor de Braziliaanse vrouw is het ontharen van de schaamstreek door middel van een Brazilian wax de normaalste zaak van de wereld, net zoals naar de kapper gaan., maar ook in Nederland wordt het steeds meer gedaan. Waxing is een methode van ontharen dat zorgt voor een zachte en gladde huid en verminderd bij regelmatig gebruik ook nog eens de haargroei.

De unieke eigenschappen op een rijtje:

  • Waxen is reeds mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm
  • Nagenoeg pijnloze waxbehandeling
  • De hot wax wordt aangebracht op relatief lage temperatuur
  • Zacht en verzorgend voor je huid, zonder roodheid of irritaties achteraf
  • Heerlijk aromatische geurbelevingen
  • Het haar blijft weken lang weg
  • Je huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren

Zorg ervoor dat u uw haar in de 2 tot 3 weken voor behandeling niet scheert of knipt. Uw haar moet met duim en wijsvinger vast te pakken zijn om het beste resultaat uit uw (eerste)  waxbehandeling te halen.

De waxmethode is zo snel en pijnloos mogelijk. We zouden liegen als we u vertelden dat u er niks van voelt, maar het is zeker minder pijnlijk dan u verwacht en de pijn wordt steeds minder hoe vaker u het hebt gedaan.

Voor de waxbehandeling kunt u de huid een paar dagen achter elkaar licht scrubben. Dat zorgt ervoor dat alle dode huidcellen verwijderd zijn en de haren losser en meer rechtop in de huid zitten, waardoor het waxen makkelijker gaat.

Let op: Als u voor de allereerste keer een Brazilan waxbehandeling hebt ondergaan, is het normaal dat er een lichte roodheid van de huid ontstaat. Die verdwijnt binnen 24 uur.

Uw privacy is gewaarborgd en wij zullen alle tijd nemen om er zeker van te zijn dat u zich comfortabel en op uw gemak voelt en daardoor het allerbeste resultaat te krijgen.