Over ons

Bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van voetverzorging, staat huidverbetering voor je gezicht hoog in het vaandel en bieden wij diverse behandelingen aan voor het lichaam. Onze salon is dan ook aangesloten bij de brancheorganisaties Anbos en Provoet en is na 37 jaar uitgegroeid tot een begrip in regio Nissewaard waar vele klanten zich op hun gemak, gewenst en gehoord voelen.

Salon Miranda staat garant voor hoogwaardige behandelingen, op maat gemaakt advies en een warme klantgerichte benadering. Tijdens een intakegesprek brengen we jouw behoeften en doelen in kaart en maken wij een persoonlijke behandelplan voor jou, waarmee wij het optimale resultaat kunnen te bereiken.
Onze kennis en expertise zetten wij in door goed samen te werken met iedere klant die onze salon bezoekt. Je ontvangt een eerlijk en duidelijk advies waarin jij ontdekt welke behandelingen en thuisverzorgingsproducten er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.

“Samen werken we aan een stralende en gezonde huid voor gezicht en lichaam”

 

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Miranda van Prooijen is ruim 35 jaar schoonheidsspecialiste en pedicure. Door haar jarenlange ervaring zult u bij haar de rust en perfectie vinden die u van een behandeling mag verwachten. Geen enkele ingroeiende teennagel is snel een probleem voor haar, maar eerder een uitdaging voor haar. Specialisatie: cryolipolyse, pedicure, huidverbetering.

Marije Reneman is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure en al weer ruim 15 jaar werkzaam bij Salon Miranda. Zij heeft een ruime werkervaring bij verschillende bedrijven, o.a op Curaçao en verschillende sauna’s /thermen. Zij werkt 1 dag in de salon en daarnaast thuis voor de ontwikkeling van het bedrijf. Ook begeleid zij het personeel in hun groei. Specialisatie: huidverbetering, acne.

Sharon Spieringhs salon miranda spijkenisse (8) - kopie

Sharon Spieringhs is gediplomeerd all-round schoonheidsspecialist en medische pedicure. Zij is bedrijfsleidster bij Salon Miranda en begeleid zij de overige meiden op de werkvloer in hun groei. Kernwoorden bij haar zijn: vriendelijk en rust. Specialisatie: decaar specialiste, bindweefselmassage, acne, brazilian wax, ortheses en nagelbeugels maken.

Terezia salon miranda spijkenisse - kopie

Terezia is medisch pedicure en zeer enthousiast om bij ons te werken. Pedicure is haar passie en zij werkt een aantal uren per week bij ons. Specialisatie: risicovoeten en voetreflexmassage.

monique salon miranda spijkenisse

Monique Pinkster is na een periode van stage bij ons als pedicure komen werken en dit jaar geslaagd voor medische pedicure. Kernwoorden: vriendelijke en rustig. Specialisatie: voetreflexmassage.

Amy hogendoorn salon miranda spijkenisse - kopie

Amy Hogendoorn heeft de opleiding allround schoonheidsspecialiste niveau 4 en pedicure afgerond en heeft de afgelopen drie jaar bij diverse schoonheidssalons ervaring opgedaan in schoonheids- en pedicure behandelingen. Kernwoorden: rustig en het de klanten graag naar de zin maken.

Farely medisch pedicure salon miranda spijkenisse

Farely Adoptie is gediplomeerd medisch-pedicure en allround schoonheidsspecialiste. Voorlopig komt zij werken als medisch pedicure bij ons. Op Curaçao heeft zij o.a. bij verschillende spa’s en hotels gewerkt. Kernwoorden: sociaal, eerlijk, behulpzaam, leergierig en verantwoordelijk.