Al ruim 35 jaar staat Salon Miranda garant voor kwaliteit. Salon Miranda is gevestigd in Spijkenisse gemeente Nissewaard, nabij Brielle en Hellevoetsluis. Met onze behandelingen willen wij onze klanten het belang van een goede huid- en voetverzorging laten inzien. Bij een regelmatige behandeling vindt je sneller balans in lichaam en geest, waardoor je meer ontspannen en gezonder door het leven gaat. Bij ons staat voorop, dat onze klanten zich op hun gemak, gewenst en gehoord voelen. Regelmatig volgen wij trainingen zowel extern als intern.

Team Salon Miranda

Samen met de verschillende stagiaires zorgen wij dat het u aan niets zal ontbreken. Salon Miranda is vanaf april 2000 een officieel leerbedrijf, waar stages gevolgd mogen worden. Salon Miranda is aangesloten bij de ANBOS en PROVOET.

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Miranda van Prooijen is ruim 35 jaar schoonheidsspecialiste en pedicure. Door haar jarenlange ervaring zult u bij haar de rust en perfectie vinden die u van een behandeling mag verwachten. Geen enkele ingroeiende teennagel is snel een probleem voor haar, maar eerder een uitdaging voor haar. Specialisatie: cryolipolyse, pedicure, huidverbetering.

Marije Reneman is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure en al weer ruim 12 jaar werkzaam bij Salon Miranda. Zij heeft ruim 10 jaar werkervaring bij verschillende bedrijven, o.a op Curaçao en verschillende sauna’s /thermen. Zij werkt 1 dag in de salon en daarnaast thuis voor de ontwikkeling van het bedrijf. Ook begeleid zij het personeel in hun groei. Specialisatie: huidverbetering, acne.

Sharon Spieringhs salon miranda spijkenisse (8) - kopie

Sharon Spieringhs is gediplomeerd all-round schoonheidsspecialist en medische pedicure. Zij is bedrijfsleidster bij Salon Miranda en begeleid zij de overige meiden op de werkvloer in hun groei. Kernwoorden bij haar zijn: vriendelijk en rust. Specialisatie: bindweefselmassage, acne, cellulite behandeling, brazilian wax, ortheses en nagelbeugels maken.

Romy van dongen salon miranda spijkenisse (5) - kopie

Romy van Dongen is tien jaar, na een periode van twee jaar stage bij ons werkzaam. Zij is gediplomeerd pedicure en schoonheidsspecialiste. Kernwoorden: secuur en altijd vriendelijk. Specialisaties: bindweefselsmassage, brazilian wax en lichaamsmassages.

Danielle
 Danielle van den Donker is allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Kernwoorden bij haar zijn: rustig, vriendelijk en helemaal gek op pedicure, wimpers en gellak. Specialisaties: pedicure, wimperlifting en henna brows.
 
Terezia salon miranda spijkenisse - kopie

Terezia is medisch pedicure en zeer enthousiast om bij ons te werken. Pedicure is haar passie en zij werkt een aantal uren per week bij ons. Specialisatie: risicovoeten en voetreflexmassage.

Carmen

Carmen van Adrighem is allround schoonheidsspecialist en pedicure. Zij heeft o.a. gewerkt bij Thermen Barendrecht en op Malta in een beautycenter. Kernwoorden: vriendelijk en enthousiast. Specialisaties: huidverbetering, lichaamsmassages.

monique salon miranda spijkenisse

Monique Pinkster is na een periode van stage bij ons als pedicure komen werken en dit jaar geslaagd voor medische pedicure. Kernwoorden: vriendelijke en rustig. Specialisatie: voetreflexmassage.