team foto salon miranda spijkenisse

Al ruim 30 jaar staat Salon Miranda garant voor kwaliteit. Salon Miranda is gevestigd in Spijkenisse gemeente Nissewaard, nabij Brielle en Hellevoetsluis. Met onze behandelingen willen wij onze klanten het belang van een goede huid- en voetverzorging laten inzien. Bij een regelmatige behandeling vindt je sneller balans in lichaam en geest, waardoor je meer ontspannen en gezonder door het leven gaat. Bij ons staat voorop, dat onze klanten zich op hun gemak, gewenst en gehoord voelen.

Samen met de verschillende stagiaires zorgen wij dat het u aan niets zal ontbreken. Salon Miranda is vanaf april 2000 een officieel leerbedrijf, waar stages gevolgd mogen worden. Salon Miranda is aangesloten bij de ANBOS en PROVOET.

Miranda van Prooijen is ruim 30 jaar schoonheidsspecialiste en pedicure. Door haar jarenlange ervaring zult u bij haar de rust en perfectie vinden die u van een behandeling mag verwachten. Geen enkele ingroeiende teennagel is snel een probleem voor haar, maar eerder een uitdaging voor haar. Specialisatie: cryolipolyse, pedicure, huidverbetering.

blank

Marije Reneman is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Zij heeft ruim 10 jaar werkervaring bij verschillende bedrijven, o.a op Curaçao en verschillende sauna’s /thermen. Zij werkt 1 dag in de salon en daarnaast thuis voor de ontwikkeling van het bedrijf. Ook begeleid zij het personeel in hun groei. Specialisatie: huidverbetering, acne.

blank

Sharon Spieringhs is gediplomeerd all-round schoonheidsspecialist en medische pedicure. Zij is bedrijfsleidster bij Salon Miranda en vervangt dan ook Miranda als deze niet aanwezig is. Kernwoorden bij haar zijn: vriendelijk en rust. Specialisatie: bindweefselmassage, acne, cellulite behandeling, brazilian wax, ortheses en nagelbeugels maken.

blank

Romy van Dongen is zes jaar, na een periode van twee jaar stage bij ons werkzaam. Zij is gediplomeerd pedicure en schoonheidsspecialiste. Kernwoorden: secuur en altijd vriendelijk. Specialisaties: bindweefselsmassage, brazilian wax en lichaamsmassages.

blank

Eve Williams is gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure en masseuse. Kernwoorden bij haar zijn: rust en altijd vriendelijk en belangstellend. Specialisatie: lichaamsmassages en reiki.

blank

Sarah van Deelen is nadat ze vijf jaar geleden bij ons wegging na haar stageperiode weer terug. Sarah is gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Kernwoorden: rustig en secuur. Specialisatie: lash volume lift (wimperlifting) en hennabrows.

blank

Terezia is medisch pedicure en zeer enthousiast om bij ons te werken. Pedicure is haar passie en zij werkt een aantal uren per week bij ons. Specialisatie: risicovoeten.

Hannah Rammeloo is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en loopt bij ons stage voor de voortgezette opleiding schoonheidsverzorging. Zij werkt ook een aantal uren bij ons waar zij alle gezichtsbehandelingen en lash volume lift doet. Kernwoorden bij haar zijn: leergierig, bezig bijtje.