Cellulite behandeling

“Kus je cellulite vaarwel met de cellulite behandeling”

Bij slechte doorbloeding ontstaan op diverse plaatsen in het lichaam ophopingen van vocht en afvalstoffen. Als de afvoer van het lymfevocht stagneert, blijven afvalstoffen te lang zitten, ze kunnen een dikke brij vormen, met gevolg dat deze tussen de vetcellen blijft zitten. De vetcellen vormen knobbeltjes. De vetcellen liggen naast elkaar en vormen een soort druiventrosjes. Doordat de vetcellen groeien hebben ze meer ruimte nodig waardoor de huid naar buiten wordt gedrukt. Naarmate de cellen voller raken, worden ze ook onregelmatiger van aanzien. De bloedvaten en zenuweindjes, gelegen in de middelste en onderste huidlaag worden afgekneld vandaar dat cellulite ook pijnlijk kan aanvoelen.

 

cellulite behandeling salon miranda spijkenisse

Wat is het verschil tussen cellulitis en cellulite?

Cellulitis is een chronische ontsteking aan het bindweefsel, een zeer pijnlijke aandoening.
Cellulite zijn bobbeltjes en putjes in dijen en billen, ofwel sinaasappelhuid genaamd.

Er zijn vier oorzaken van cellulite. Het kan best zijn dat u ze niet alle vier hebt.

1. Stagnering van de bloed en lymfecirculatie met daarmee gepaard gaande vochtophopingen
2. Verstopte vetcellen die samenklonteren en plakken vormen
3. Verklevingen van huidlagen
4. Verslapping van de huid

Om cellulite goed aan te pakken is het belangrijk om de behandelingen in kuurverband te doen. Dit houdt in dat u acht weken lang 1 keer per week een behandeling in de salon laat doen.
Daarnaast is het belangrijk om 2 tot 3 keer per week zelf de probleemplekken ongeveer acht minuten te masseren. Bij een kuur krijgt u een harde en zachte bodycup van ons t.w.v. € 41,95. Durf uw benen weer te laten zien. Lees onze blog over beurzen benen.