Het is al weer een tijdje geleden dat ik een stukje heb geschreven, maar het is momenteel erg druk in de salon en we komen personeel te kort.  
Zoals sommige van jullie al weten is Gwenda door ernstige familieomstandigheden voor langere tijd uitgevallen en zijn wij met onze gedachten bij haar en haar dochter van twaalf die ongeneselijk ziek is.
Wij waren al op zoek naar extra mankracht, maar het lijkt wel of dat iedereen al een baan heeft.
Toch steeds opnieuw de vacature geplaatst, want de aanhouder wint zeggen ze en ja hoor, drie sollicitanten. Helaas was geen van drieën geschikt, een pedicure die net klaar was met haar opleiding en vooral nog moet werken aan de behandeltijd en dat is nu net waar bij ons nu geen tijd voor is.
De tweede kandidaat kon maar twee keer vier uurtjes komen en dan geen behandelingen nog geven om gezondheidsredenen, wel eventueel als gastvrouw, maar ook hier hebben we nu niets aan. We moeten iemand hebben die behandelingen kan geven. De derde kandidaat paste helaas niet in ons team. En toen was het op, totdat daar de redding kwam in de vorm van …Sarah.
Zij heeft bij ons vijf jaar geleden stage gelopen naar tevredenheid en wilde graag werken en kon vrij snel in springen. Sarah is schoonheidsspecialiste en doet ook alle behandelingen op dit vlak. Dus de druk is een beetje van de ketel. Natuurlijk gaan wij zelf ook op vakantie en zal het nog wel even duren voordat de rust weer terug is, maar ik ben vol goede moed.
Misschien heeft u nog een nieuw gezicht gezien of gehoord aan de telefoon en dat is Romy. Nee niet onze ‘oude’ Romy maar een leuke spontane jonge meid die als gastvrouw heel veel dingen uit onze handen neemt en u als klant hartelijk ontvangt.

Tussen al de drukte door vandaag toch nog even tijd gehad om een leuke foto te maken. Ik had met een klant het erover hoe je thuis je teennagels het makkelijkst kan lakken d.m.v. een opgerolde tissue tussen de tenen te vlechten.
Ze zei daar moet je een foto van maken en dan als tip van de dag op social media zetten. Ik vond dat zo leuk dat ik deze jullie wil delen, mocht je hem nog niet gezien hebben.   

Ik wens jullie allemaal een hele fijne en mooie zomer en mocht je op vakantie gaan natuurlijk een hele fijne vakantie.

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie