Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging bij Salon Miranda.

Van Brazilian wax tot lichaamsmassage, er is van alles mogelijk.

Onze huid voorkomt dat we vocht uit ons lichaam verliezen en speelt tegelijkertijd een belangrijke rol bij onze weerstand tegen infectieziekten. Ze wordt ook wel de spiegel van de ziel genoemd, omdat ze veel vertelt over ons gevoel van welbevinden en onze gezondheid.

Harsen
Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Harsen en waxen is hetzelfde.  Behalve met echte bijenhars, kan men, bijvoorbeeld ook ontharen met een “hars” die gemaakt is van suiker. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat u, in tegenstelling tot scheren, na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Massage een ware weldaad voor uw lichaam
Massages zorgen dat uw huid beter doorbloed word, uw huid gaat glanzen en krijgt een gezonde kleur. Onze huid is ons grootste orgaan, een beetje extra verwennerij af en toe is geen overbodige luxe. Bovendien werken massages ook heel ontspannend, als ze goed worden toegepast verdrijven ze de stress en ontspannen lichaam en geest.