Al 11 jaar zijn wij gevestigd aan de Oberonweg in Spijkenisse achter het oude Formido pand. Een beetje achteraf gelegen dat wel, maar genoeg aanloop van mensen en andere bedrijven. Alleen bij de gemeente worden wij nog wel eens een beetje vergeten.

Toen wij daar net starten was er bijvoorbeeld waren er geen fietsenrek dus zetten onze klanten de fietsen in het rek van 1 van de winkeliers en dat werd niet echt goed ontvangen door deze persoon. Dus zetten de klanten de fiets maar een beetje door elkaar op het pleintje en voor onze winkelruit, wat natuurlijk menig beving gaf bij ons want ‘als hij maar niet door onze ruit heen valt’. De gemeente gevraagd om fietsenrekken te plaatsen op het pleintje en na een paar weken wachten hadden wij een fietsenrek.

Ook is dat pleintje plek waar geen licht brand dus heel donker is, men kan vaak hun slot van de fiets niet vinden en het is ook best wel een beetje ‘eng’ als je ’s avonds daar alleen op het pleintje staat of ’s nachts naar de zaak moet voor een alarmmelding en niemand ziet je. Wat wil nu het geval dat 1 van onze klanten bij Citytec werkt en toen ik het zo vertelde over ons donker pleintje zei hij: “ik zal eens kijken wat ik bij de gemeente kan regelen”.
Na een paar maanden niets meer gehoord te hebben zei hij dat de opdracht bij de gemeente lag en dat binnenkort voor het donker zou worden er een lantaarn geplaatst zou worden. En ja hoor van de week stond daar Citytec op het pleintje en was er binnen twee dagen een lantaarn geplaatst. Zo hebben wij dus voortaan licht in de duisternis!

Salon Miranda Spijkenisse Nissewaard Salon Miranda Spijkenisse Nissewaard (2)

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie