Samen met de winterkoude komen helaas ook vele winterkwaaltjes terug. Heeft u last van droge, schrale handen of kloofjes in de vingers? Volg dan het volgende beauty ritueel voor uw handen en u zult merken dat uw handen als nieuw aanvoelen.

Tip 1: één keer per week een handpeeling met de honingpeeling van Peggy Sage. Deze honingpeeling met honingtextuur is verrijkt met sesamolie en glycerine. Hij hydrateert de kwetsbare huid van de handen, maakt deze zachter, gladder en zichtbaar mooier. Gebruik: maak de handen vochtig en masseer de honingpeeling zachtjes in. Daarna afspoelen met lauw water.

Tip 2: Smeren, smeren en nog eens smeren. Je handen verraden je leeftijd. Smeer daarom dagelijks met de handcrème van Peggy Sage. Deze handcrème met shea butter is een luchtige crème met vitamine E en B. Voor hele droge handen, winterhanden of handen met kloofjes is de Akileine winter crème de crème die u echt nodig heeft. Zorg ervoor dat u overal een handcrème heeft, in de handtas, het toilet, badkamer en keuken, want smeren, smeren, smeren is het advies.

Tip 3: Verwen uw handen elke avond met het handmasker van Peggy Sage. Dit handmasker heeft een slagroom textuur en doet u smelten van plezier. Met de sheabutter die voedt en regenereert en de babassu-olie die verzacht en herstelt de kwetsbare huid van de handen. Ook kunt u bij hele droge handen het handmasker gebruiken als handcrème. Gebruik: aanbrengen op schonen handen en ongeveer na vijftien minuten met lauw water afnemen. Hierna de handen insmeren met een handcrème.

Natuurlijk kunt u ook altijd tijdens uw behandeling in de salon uw handen laten verzorgen. Een handparaffine, handscrub, handmasker of een cosmetische handverzorging is allemaal mogelijk om uw handen totaal te laten verwennen.

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie