Nieuws:

Bindweefselmassage gezicht: 10 maart gaan Amy en Sharon een masterclass bindweefselmassage gezicht volgen bij de Bodyfix Academy gegeven door ‘dé Bindweefsel Koningin van Nederland’ Agnieszka Kadula. Bij haar komen ook de bekende Nederlanders zoals Chantal Janzen, Leco van Zadelhoff en Quinty Trustfull voor een behandeling.
Amy en Sharon willen natuurlijk jullie het liefst gelijk kennis laten maken met hun ervaringen. Omdat het de eerste keer altijd om een kuur van 8 wekelijkse behandelingen gaat is het daarom verstandig om nu alvast acht afspraken in te plannen na 10 maart. 
Nieuw is de vijf ritten strippenkaart bindweefselmassage. Deze is voordeliger als alle behandelingen los.  

Nieuwe medewerkster: Vanaf 1 februari komt Farely ons team versterken. Zij is op verschillende dagen werkzaam als medisch pedicure en kan niet wachten om jullie te ontmoeten.

Prijswijziging: Vanaf 1 maart worden een aantal van onze behandelingen in prijs verhoogd. De nieuwe prijzen staan al op onze prijslijst. 

Spaarpunten: Vanaf 1 maart stoppen wij met het spaarsysteem. Dit omdat waarvoor wij dit toen zijn gestart niet het gewenste resultaat heeft gebracht. Je kan de gespaarde punten inleveren t/m 29 februari 2024. 

Vaste aanbiedingen

Ben je jonger dan 20 jaar of student? dan krijg je studentenkorting van 20% op een willekeurige behandeling. M.u.v. de jeugdbehandeling.
Facebook incheckkorting 5% op een willekeurige behandeling. Wel even laten zien van te voren dat u ingecheckt bent.

Bij alle aanbiedingen en/of kortingen van Salon Miranda geldt:

  • niet in combinatie met andere kortingen, acties of spaarpunten.
  • niet inwisselbaar voor geld/producten.