Daar lig je dan  aan de Tei, het nieuwe figuurcorrectie apparaat in onze salon. Natuurlijk moeten wij dit ook zelf uitproberen. De 1e keer was op de training in Rotterdam. Een hele vreemde ervaring deze introductie behandeling die ook gedaan wordt bij vrouwen die net bevallen zijn. Eerst worden de pads ingesmeerd met speciale gel die de geleiding verzorgt en dan worden ze opgewarmd. Heerlijk aangenaam. Het is een ontspannende trillende behandeling dat drie of vier keer in 45 minuten van programma veranderd.

Een weekje later voor het echie. Sharon gelijk de training gegeven zodat ook zij de klanten kan helpen. Natuurlijk ook foto’s genomen van mij en de maten. Oh oh oh dat is toch iets wat niemand leuk vind die confrontatie, maar alles voor het goede doel. En foto’s zeggen meer als wat dan ook. Deze behandeling ga ik voor de obestiy, een programma wat vet vooral rondom de organen behandeld, maar ook natuurlijk de versteviging en opbouw van de spieren. Je hele lichaam wordt aangepakt. Van benen t/m de armen. Dit programma is iets intensiever vooral qua spier contracties en dat is best zweten geblazen. Heel raar omdat je zelf niets doet. Na de behandeling was overal ruim 1 cm af. Geweldig toch?!
Nu de derde behandeling. Je komt het liefst 2x in de week maar mininaal 1x in de week, 8 behandelingen totaal. Deze behandeling heb ik mij zelf aan moeten leggen omdat de meiden bezig waren, een hele temptatie hahaha maar het is gelukt. Ik wil graag twee verschillende behandelingen doen in 1 kuur dus heb ik vandaag gekozen voor delocal obesity, vet behandeling overal. Tot nu toe de heerlijkste behandeling van allemaal.
Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van het resultaat en bevindingen. Mocht je zelf deze behandeling een keer willen proberen dan kan dat natuurlijk. Maak dan een afspraak voor een kennismakingsbehandeling en dan kan je het allemaal zelf ervaren.

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie