Jawel ook ik heb sinds jaren een weekje vrij genomen. Maar wat ga je dan doen? Thuis klussen en oppassen op de hond van mijn dochter, want die is een weekje op vakantie.

Maar ik zou ik niet zijn als ik voor de zaak ook niet iets doe. En ja wel, de nieuwe website en webshop vullen en perfectioneren. Maar ohhhhh wat een werk. Heel leuk, dat wel alleen heel veel werk. Na het klussen in de avonduren achter de laptop en aan het werk en dan is het zo ineens half twee ’s nachts en dan denk je toch, Miranda ga naar je bed! Maar het is zo leuk om te doen en ik wil het af hebben zodat de webdesigner verder kan en dat hij getest kan worden. We willen de nieuwe website met webshop 1 december operationeel hebben dus doorwerken.  Jullie zien en horen het vanzelf wanneer hij klaar is en dan hoor ik heel graag wat jullie ervan vinden en als je een foutje ziet geef het dan alsjeblieft door, want ik zie het soms niet meer, hahahaha.

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie