Haren, wie vindt dit nu wel leuk? Natuurlijk kan je de haren scheren, maar dit is niet echt optimaal, want na al een paar dagen zijn ze er weer…die haren!
Bij ons kan je haren bijna op alle plekken op het lichaam en gezicht laten harsen, alleen waren wij het al een tijdje niet eens met de hars die we gebruikten. Dus op zoek naar een ander merk, wat huidvriendelijker en klantvriendelijker is vooral op de edele delen.
Zo gezegd zo gedaan en gevonden. Lycon hars, een Australische merk wat in ruim 72 landen wereldwijd gebruikt wordt.
Gisteren hadden wij training bij ons in de salon. In eerste instantie werd het lichaams ontharen getraind, oksels, bikinilijn en de Brazilian.

Hier waren natuurlijk modellen voor nodig en jullie raden het al…naast een vaste klant was ook ik het model. Nu laat ik mij regelmatig harsen, maar op zo’n training is het natuurlijk toch wel een dingetje, maar ach wat maakt het uit. De meiden zijn het gewend en ik hun.
Wel, het was een hele prettige hars beleving. Normaal gesproken lig ik niet echt ontspannen en duurt het mij veel te lang, de hars breekt en dan moet men een begin ‘pulleke’ en dat is echt geen pretje kan ik je vertellen, maar met deze nieuwe hars helemaal niet. Geweldig, snel, prettig en vooral ….glad! Ook het andere model, die zich regelmatig laat harsen had dezelfde beleving en wil voortaan niets anders meer, hoe geweldig is dit.
Maar de meiden zullen de meiden niet zijn als ze vandaag niet verder gaan met oefenen. En ja hoor jullie raden het al, weer was ik de ‘klos’. Eerst mijn gezicht met speciale kokoshars en daarna de lavendelhars die de hele korte haartjes ook weg haalt, dit wat nooit helemaal goed weg gaat maar nu wel! Toen zei Romy mag ik ook je neus proberen? Je neus hoor ik jullie zeggen???? Ja je neus, je weet wel die haartjes die eruit steken maar er absoluut niet uit moet trekken. Natuurlijk zei ik, ga je gang. Jullie moeten weten dat dit voor mij de eerste keer was dat ik dit liet doen maar ze moeten nu eenmaal oefenen. Wel ik kan het jullie allemaal aanraden, je voelt er niets van en glad dat het is. Als laatste mijn wenkbrauwen, strak en glad en geen roodheid. Kortom ik wil niets anders meer dan met deze hars behandeld worden en het ligt in de planning om alle salons te vullen met deze hars.
Op dit moment kan je het volgende laten harsen met de nieuwe hars:
– bikinilijn
– oksels
– Brazilian
– neus (mannen en vrouwen)
– gezicht
– wenkbrauwen
– billen en/of bilnaad
en voor de mannen onder ons: de oren

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie