Maandag 23 maart 2020…vandaag is het 33 jaar geleden dat ik naar de kamer van koophandel ging om mij in te laten schrijven en Salon Miranda was geboren.

Eigenlijk had het vandaag een feestje moeten zijn, maar zoals jullie allemaal weten heb ik de salon gesloten tot sowieso 6 april i.v.m. het coronavirus. Het is een keuze waar ik volledig achtersta, maar dat neemt niet weg dat de zorgen er wel zijn. Hoe gaat het verder over een paar weken, kunnen we dan alweer open en redt ik het financieel? Deze zorgen zijn er en ik zou liegen als ik zegt dat het mij niet ’s nachts uit mijn slaapt houdt, maar gezond zijn is nu het allerbelangrijkste. En dat ben ik gelukkig, zo ook mijn dierbare en de meiden op de zaak. Diep van binnen weet ik dat het allemaal goed komt en daar geloof ik dan ook in en kijk net als ieder ander het dag voor dag aan.
In de afgelopen 33 jaar heb ik bewezen dat we, zodra er iets erg gebeurd erboven op komen. Tweemaal een credietcrisis, door gezondheidsklachten (in het verleden) ik minder moest gaan werken, beëindiging van de v.o.f. op een niet zo mooie manier, terugloop van omzet zodanig dat er sprake was van terugkeer naar zolder, maar dit alles heeft mij en de salon gemaakt tot wat het nu is. Een prachtig zaak en een fantastisch team van meiden om mij heen.
Zonder hun had ik het niet gered en ook zeker niet zonder de onvoorwaardelijke steun van mijn familie en goeie vrienden. Maar….als jullie klanten er niet waren geweest dan was er ook geen Salon Miranda en daarom wil ik jullie uit de grond van mijn hart bedanken dat jullie bij ons klant willen zijn. Sommige klanten komen al zolang dat ze mijn twee meiden hebben zien opgroeien tot twee prachtige volwassen dames en wordt er lacherig tegen de jongste gezegd; “Jou heb ik nog op het potje zien zitten plassen”.

Helaas vandaag geen gebak of cadeautje, maar ik beloof zodra de salon weer open gaat, ik er een feestje van ga maken samen met jullie allemaal, klanten, meiden, familie en mijn beste vrienden. Hoe en wat? Dat weet ik nog niet.

Voor nu zeg ik uit de grond van mijn hart DANK JULLIE WEL allemaal!!!!
Zorg goed voor jezelf en je naasten.

Liefs Miranda

Wist je dat:
– het originele logo van een kerstkaart komt en deze bewerkt is door mij lieve neef Edwin Stierman van minotaurus vormgeving, beeld & dtp
– de salon 8 keer verhuist is en dat mijn vader op een gegeven moment zei: “Miran dit is echt de laatste hoor die ik verbouw”.
– er ook een salon gevestigd is geweest in Middelharnis.

4 Reacties

 1. Hoi Miranda.

  Bij deze toch gefeliciteerd met je 33 jarig bestaan.
  Laten we inderdaad hopen dat deze ellende snel voorbij is.
  Heel veel sterkte, blijf gezond en hopelijk weer tot snel!

  Houd je haaks

  Lieve groet

  Antwoord
  • Hoi Jolanda,
   Dank je wel voor je felicitatie.
   Ik ga van het positieve uit en ik weet zeker dat wij over een tijdje, na deze onzekere periode weer enthousiast aan het werk kunnen gaan.

   Voor jou en jouw naasten, blijf gezond en ik zie je weer graag op een volgende afspraak.
   Liefs Miranda.

 2. Lieve Miranda , jeetje 33 jaar Salon Miranda🎉🎉🎉 wat een tijd en wat is er veel gebeurd.
  Wat een trieste periode op dit moment. Voor iedereen. Maar Miss positiva (dat ben jij echt) we komen hier allemaal doorheen. En ALS deze moeilijke tijd voorbij is dan wordt jij bedolven onder bloemen van je clienten en komt een feestje vanzelf. Troost je met de gedachten dat je clienten terug komen bi j je!!!!
  Pas goed op jezelf en blijf Positief❤❤❤

  Antwoord
  • Lieve Ruta,

   Dank je wel voor je felicitatie en je lieve woorden.
   Ja, er is heel veel gebeurd in die 33 jaar, maar ik blijf positief en daarmee komen we er zeker weten weer uit.
   Ook weet ik dat de klanten ook gewoon weer komen en er is altijd licht aan het eind van de tunnel.

   Zorg goed voor jezelf en je naasten.
   Liefs Miranda.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.