23 jarig bestaan salon miranda spijkenisse

23 maart 2022 wordt je ’s morgens vroeg wakker gemaakt door een lieve man met een mand vol lekkernijen, nu dan kunnen jullie wel voorstellen dat mijn dag kon niet meer stuk.
Een heerlijk champagne ontbijt. Waarom? Wel het is feest,  de salon jarig is!!! Zij is 35 jaar geworden. Voor mij lijkt het alsof ik gisteren naar de kamer van koophandel ging met mijn 21 jaar. Niet dat ik enige twijfel had om een eigen salon te beginnen hoor, want het was wat ik al vanaf mijn 7e wilde. Mijn ultieme droom was een beautyfarm beginnen met alles er op en er aan. Wel het is dan geen beautyfarm geworden, maar een prachtige salon met een fantastisch team.

Na mijn heerlijke ontbijtje naar de zaak waar ik een heerlijke taart had laten maken door R&P Taart en Cupcakes voor de meiden. Voor de klanten die vandaag voor hun behandeling kwamen had Marije doosjes gemaakt met lekkere merci chocolaatjes en natuurlijk niet te vergeten de stapelkorting actie (deze duurt nog t/m zaterdag).

Verwend ben ik en dankbaar met alle lieve berichtjes, ballonnen, bloemen en een hart van chocolade van mijn familie, vrienden en prachtige bloemen van Decaar Nederland.  
Op naar de volgende …jaar?!?!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.