reiniging decaar salon miranda spijkenisse

Januari is de maand van de goede voornemens. Alcohol beperken, letten op je voeding, meer bewegen…  Heb je ook gedacht aan extra zorg voor je grootste orgaan, je huid? Ben je een leek in huidverzorging of smeer je gewoon dagelijks wat dagcrème op je droge velletje? Stop ermee en start met de allerbelangrijkste stap in je huidverzorging, namelijk, de reiniging. In de praktijk horen wij dagelijks verhalen over het reinigen waar onze ogen van gaan rollen. Wassen met water en/of zeep of zelfs helemaal niet wassen. Bedenk even wat er gebeurt als je niet dagelijks je tanden grondig poetst? Ha, je kent dadelijk het antwoord. 

Maar weet je ook wat er gebeurt als je niet dagelijks je huid reinigt? 

Duik jij, als je moe bent wel eens in bed zonder je make-up te verwijderen? En klaag je dan over een doffe, vale huid die soms ook schilferig wordt of echt haar energie mist? Een goed gereinigde huid is van levensbelang voor de gezondheid van je huid. De huid van je lichaam en die van je gelaat verschilt enorm en heeft dus ook andere behoeftes qua reinigen. 

Veel vrouwen denken dat als ze geen make-up dragen het niet noodzakelijk is om je huid twee keer per dag te reinigen en dat alleen water meer dan voldoende is.

Maar stofdeeltjes, bacteriën en je huidvetten gaan al snel een eigen leven leiden op je huid. Daarom is twee keer per dag reinigen van je huid met een product afgestemd op je huidtype en huidbehoeften. Hierdoor gaan je serums en crèmes beter hun werk doen, gaat je make-up veel langer blijven zitten en wordt je huid terug zo zacht als babybilletjes. Dus: zet reinigen aan top van de lijst van je goede voornemens want het is een investering met resultaat voor het leven.
Natuurlijk geldt dit ook voor de mannen onder ons.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie