afscheid salon miranda spijkenisse

Wellicht heb je al meegekregen dat vanaf 1 november Romy, Danielle en Carmen een nieuwe uitdaging tegemoet gaan. Wij wensen hun een mooie toekomst toe en willen hen bedanken voor alle behandelingen die zij hebben gegeven.

Door het toeval vertrekken zij tegelijk, maar dit heeft wel gevolgen voor de bezetting binnen de salon. Mede door deze situatie zijn wij kritisch gaan kijken naar het aanbod van Salon Miranda en hebben wij ervoor gekozen om het vanaf 1 november, voor een deel, anders aan te gaan pakken.
Enkele behandelingen zullen wij vanaf 1 november niet meer uit gaan voeren. Op deze manier willen wij de focus houden op de behandelingen die wij belangrijk vinden en perfect passen binnen het concept van de salon.

Onderstaande behandelingen vallen binnen de selectie die wij vanaf 1 november niet meer aan zullen bieden:
– lichaamsmassages
– cosmetische voetbehandeling
– cosmetische handverzorging/manicure
– gellak handen
– ortheses
– cellulites massage
– bindweefsel en cuppingmassage lichaam
– cuppingmassage gezicht
– gellak voeten

Met de nieuwe bezetting moeten wij tijdelijk onze openingstijden aanpassen. Wel komt Karin, de dochter van Miranda, om de vrijdag ons versterken en zij zal wimperlifting, hennabrows, epileren en gezichtsharsen voor haar rekening nemen. Zij heeft al een aantal jaren haar eigen kapsalon- wimper en wenkbrauw salon.

De nieuwe openingstijden zijn: 

 • maandag    10.00 – 19.00 uur
 • dinsdag       12.30 – 20.30 uur
 • woensdag   09.00 – 17.00 uur
 • donderdag  09.00 – 20.30 uur
 • vrijdag         09.00 – 17.00 uur
 • zaterdag     10.00 – 15.00 uur in de even weken

Natuurlijk zijn wij nu ook al heel hard op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team weer aan te vullen. Op dit moment zijn er al meerdere sollicitatiegesprekken gevoerd.
Mocht jij een pedicure of schoonheidsspecialiste kennen die in een leuk team wilt werken en op zoek is naar een nieuwe uitdaging dan zien wij heel graag de sollicitatie tegemoet. Onze vacatures zijn te vinden op onze website en het zou echt fijn zijn als je mee kan zoeken naar onze nieuwe collega.

Wij snappen dat deze wijzigingen niet altijd fijn uit zullen komen voor jullie, maar wij doen er alles aan om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Zodra we weer op volle kracht in de salon aanwezig zijn met nieuwe collega’s informeren wij je snel weer over de wijzigingen die dat mee zich mee zal brengen.

Afspraken voor behandelingen die niet meer aangeboden zullen worden en al geboekt zijn komen door dit alles ook te vervallen.
Mocht je vragen hebben over je afspraak of behandeling dan kan je ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

Liefs,
Het team van Salon Miranda

 

7 Reacties

 1. Veel succes gewenst aan de vertrekkende dames. Dat ze mogen vinden naar wat ze voorstaan en dat Salon Miranda snel de gewenste versterking mag vinden.
  Succes dames.

  Antwoord
 2. Oh jeetje dat is best heftig dat er 3 dames weg gaan. Ik wens Romy, Danielle en Carnen heel veel Suc6 met hun nieuwe uitdaging. Miranda ik hoop dat je snel nieuwe medewerkers kan verwelkomen. Liefs Ilona van Loon

  Antwoord
 3. Heel vervelend en naar dat Romy weg gaat.
  Zij was, is en blijft een vrolijke opgewekte en hard werkende jonge dame.
  De salon zal haar zeker gaan missen. Ik zo-ie-zo 😔
  Romy heeft mij adequaat van m’n voet problemen afgeholpen en gehouden🙏
  Ik zag er telkens naar uit om weer een behandeling te ondergaan🤗 ik zei dan vaak, hoor je het?
  “””m’n voeten jubelen! “””” 🙏👍🥳

  Antwoord
 4. Nou dat is nogal een verandering zeg. Jammer dat er zoveel gecanceld wordt. Maar een ieder veel succes gewenst. Hopelijk vinden jullie ook weer snel nieuwe collegae.

  Antwoord
 5. Jammer romy ik zal je missen

  Antwoord
 6. Hoi Miranda,

  oeps, dit is nogal wat. Ik ben een paar jaar vaste klant geweest voor verschillende behandelingen. Maar het meest voor pedicure. Op dit moment heeft mijn dochter het stokje even over genomen daar ik wat kosten aan de auto heb gehad. Ja, keuzes maken he? Maar ik zeg tot ziens en succes met de sollicitaties.

  Antwoord
 7. Zal de vrouwen missen❤️‍🩹ik wens jullie het aller beste

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie
Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.