ringbaardje salon miranda spijkenisse

Vandaag in de salon een man die voor zijn haren op en in de oren kwam. Deze wilde hij laten harsen, wat hij regelmatig bij ons doet. Ideaal, want ook deze haren blijven langer weg als je ze harst i.p.v. scheert. Volgens de mannen voel je dit nagenoeg niet net zoals de neusharen. Dit kunnen vrouwen trouwens ook laten harsen en geloof mij als je het eenmaal een keer gedaan heb wil je niet anders meer.
Wat deze man ook had is een prachtige ringbaard en ooooooh wat is dat toch mooi en sexy. Smaken verschillen dat weet ik, maar toch het heeft gewoon wat zo’n ringbaardje. Maar een goed gesneden/getrimde baard is ook prachtig of een mooie snor.

Een baard groeien gaat vanzelf.. maar dat betekent niet dat je er niets aan hoeft te doen. Het goed onderhouden met de juiste producten is heel belangrijk. Er zijn verschillende soorten baardverzorgingsproducten die je nodig hebt om succesvol een baard te laten groeien. Wij hebben de baardverzorgingsproducten van het Italiaanse merk Proraso. Benieuwd naar het verhaald achter dit merk? Bekijk de website van Proraso.
Een baardolie, een baardshampoo, een baardbalsem, een baardkam of borstel voor het model, aftershave balsem en voor de mannen met een snor is er ook snorrewax.

Wist je dat:

  • Een baard groeit gemiddeld 15 cm per jaar.
  • Een baard laat twee dingen toenemen: Je geschatte leeftijd en social status.
  • De gemiddelde man verliest tussen de 15 en 50 baardharen op een dag. Baardhaar uitval kun je verminderen door goede voeding en goede verzorgingsproducten voor je baard.

Ik ben heel benieuwd naar de verschillende baarden onder onze mannen, dus ik zeg laat maar zien wat er zoal is aan baarden en/of snorren en neem eens een kijkje in onze webshop voor de verschillende baardverzorgingsproducten.

2 Reacties

  1. Zeker een sexy man ziet er goed uit

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.