cupping massage salon miranda spijkenisse

Cuppingmassage word veel gebruikt voor cellulite op de benen, maar wist je dat je cupping voor veel meer doeleinde kan gebruiken? Zoals obstipatie of prikkelbare darm syndroom. De trekkracht van lage druk op de buik stimuleert de binnenkant van de spijsverteringsorganen waardoor de kracht van het vertering en opnamen van voeding word  versterkt. Maar ook bij schouder- en nekklachten door stress, spanning, migraine, rugklachten en spier- en gewrichtspijnen is cupping zeer effectief en snel merkbaar. Door de diepe massage worden spieren en huid weer soepel gemaakt.

Cuppingmassage voor de buik

Bij ongenoegen van buik kun je door buik cuppingmassage ontspanning krijgen en een betere stoelgang.
Buik cuppingmassage wordt meestal overgeslagen. Simpelweg omdat het je kwetsbaar kan maken en het intiem is waardoor jij je snel ongemakkelijk bij voelt. Het is echter een van de belangrijkste delen van het lichaam om te masseren. Omdat de voordelen zo positief zijn! De buik is de bibliotheek van je emoties, je darmen wordt ook wel gezegd je tweede hersenen te zijn die alles opslaat. Veel organen zijn ook verbonden met dit gebied. Spanning en stress hebben de neiging om in de buik op te slaan. Het masseren met de cups op de buik geeft verlichting, ontspanning en evt. betere stoelgang.

Cuppingmassage voor de rug

De werking van cuppingmassage is krachtig en effectief. Omdat de huid vacuüm wordt gezogen in de cup, gaat de huid omhoog staan. Door de sterke zuigkracht wordt de doorbloeding en het lymfesysteem gestimuleerd en kan de energie weer stromen. Het zelf genezend vermogen van je lichaam word weer in werking gesteld. Omdat de kracht van cupping sterker is dan manuele massage werkt het dieper in je lichaam, cupping kan wel tot 4 cm diep in je lichaam komen. Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Ook de afvalstoffen in je lichaam komen vrij en worden direct afgevoerd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.