goedemorgen

Inmiddels zijn wij alweer zeven weken dicht en ik kan jullie vertellen dat valt niet mee. Vasthouden aan een vast dagritme is dan ook wel belangrijk en zeg nu eerlijk de foto spreekt voor zich. Zo werd ik vanmorgen wakker, mijn dag kon niet beter beginnen. Na een kopje heerlijke hazelnoot koffie, op naar de zaak om daar verder te gaan met opruimen waar ik gisteren mee geëindigd was. Het schiet al aardig op en niet alleen de zaak maar ook mijn hoofd raakt opgeruimd.
En dat heb ik wel nodig want er moet een plan gemaakt worden over hoe we strakjes gaan werken en op zoek naar de beschermingsmiddelen die wij nodig hebben als we weer mogen gaan werken o.a. handschoenen, papieren handdoeken, alcohol, mondkapjes en handalcohol. Maar ze zijn gewoon niet leverbaar, althans de mondkapjes niet. Diegene die ze wel verkopen, verkopen ze tegen schandalig hoge prijzen. Je mag best weten, normaal betaal ik voor 1 doos van 50 stuks € 9,95 en nu….schrik niet € 49,95. Op naar de onze eigen groothandel. Natuurlijk heeft hij ze ook niet, maar staan we wel op de bestellijst zodra ze binnen komen. Aangezien ik toch bij de groothandel was liep ik tegen handalcohol aan die op de lijst voor komt met alle toegelaten desinfectiemiddelen tegen Corona. Handig dacht ik die neem ik mee, ook voor de klanten misschien.
Sta ik ’s middags bij de Hubo en hoor ik een aantal mannen klagen dat zij niet aan handalcohol kunnen komen. Nou zei ik, ik wel hoor. Echt? Ja hoor. Zal ik ze voor je bestellen, hoeveel heb je er nodig? 15 stuks minimaal. Dus ik de groothandel gebeld of ze nog genoeg hadden en weer terug naar de groothandel en gelijk afgegeven bij de Hubo. Zo zie je maar hoe het soms kan lopen.
Dus ben je nog op zoek naar een goedgekeurde handalcohol, kijk dan eens in onze webshop.  https://www.salonmiranda.nl/product/desinfecterende-handgel-250-ml/

2 Reacties

  1. Je bent geweldig. Als we elkaar op deze manier kunnen helpen waarom niet. We zijn nu bezig om met zijn alle te overleven. Hoop echt dat je het gaat redden.

    Antwoord
    • Dank je wel Gijs voor je lieve woorden.
      Samen komen we er zeker weten weer bovenop.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.