vrouw herfst salon miranda spijkenisse nissewaard

Om de huid een oppepper te geven na de zomer, zijn er verschillende manieren om deze  te behandelen, maar de huid heeft het meeste behoefte aan hydratatie!!!
Dat is super belangrijk, omdat hij in de zomer veel vocht verliest. De huid voelt strakker aan, dus het is echt zaak om de huidverzorging hierop aan te passen. Daarnaast helpt hydratatie om het bruine kleurtje egaal te houden.

Ook scrubben (exfoliëren) is heel belangrijk na de zomer. Door de zon is de huid zich gaan verdikken en bruinen, dit is een natuurlijke beschermingsreactie van de huid, hierdoor kan de huid er geleefd en ouder uit gaan zien. Met scrubben zet je de verjonging van de huid in, zorg je voor herstel en breng je de huid terug naar een normale dikte. Hierdoor kunnen de verzorgende crèmes beter in trekken om hun werk te doen daar waar ze het moeten doen. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.