spf decaar salon miranda spijkenisse
๐— ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป?
JA! Zelfs op bewolkte dagen kunnen schadelijke UV-stralen je huid bereiken en bijdragen aan vroegtijdige huidveroudering, zoals rimpels en pigmentvlekken.
ย 
๐— ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ธ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐—บ ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ธ๐—ฒ๐—ป?
Not a must, maar wel sterk aan te raden. De huid op je gezicht en lichaam is erg verschillend en heeft ook verschillende huidbehoeften. In de Dร‰CAAR dagcrรจmes met zonbescherming voor het gezicht zitten veel werkstoffen die naast het beschermen de huid รณรณk verbeteren. Een zonnebrand voor het lichaam biedt vaak alleen bescherming. Bovendien trekt de formule voor het gezicht snel in omdat deze lichter is. Zo voorkom je ook puistjes en onzuiverheden. Hello summerskin!
ย 
๐— ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ธ ๐—ฒ๐—น๐—ธ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐˜๐˜‚๐—ฏ๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ธ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป?
Absoluut! Zodra je de tube opent, kunnen sommige zonnefilters door warmte en licht afnemen. Je wilt natuurlijk maximale bescherming, dus dit is echt een must! En vergeet niet om je zonnebrandcrรจme in de schaduw te bewaren.
ย 
Don’t forget, SPF is your BFF. Bestel je SPF-producten in onze webshop of in de winkel.ย 
miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.