Pedi-wol salon miranda spijkenisse

Er zijn steeds minder mogelijkheden om fit en actief te blijven. De sportscholen zijn al weken dicht en alle vormen van groepstrainingen zijn afgelast. Dit is een heel deprimerende gedachte als we bedenken dat de hele dag op de bank zitten enorme gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Vooral omdat te weinig beweging meestal gepaard gaat met veel snack consumeren. Dus zitten op de bank met een zak chips is niet bepaald wat wij moeten doen in deze tijd wanneer wij toch zo kwetsbaar zijn voor virussen en bacteriën.

De enige uitkomst voor velen is om te gaan wandelen. Ik zie dat steeds meer mensen de straat op gaan en zijn gezellig met z’n tweeën aan de wandel of lopen ze juist stevig door. Het ziet er leuk uit en het doet goed voor lichaam en geest. Dus ik dacht dat ik ook maar mijn wandelschoenen ga aantrekken. 

Nadat ik een heerlijk zo wat 1,5 uurtje heb doorgelopen en thuis mijn wandelschoenen hebt uitgedaan zag ik dat bepaalde plekken op mijn voet rood waren. Ik had zelfs twee blaren. Dat is vervelend, dacht ik…
In ieder geval voelde het niet goed om een dag later weer mijn wandelschoenen aan te trekken. Het drukte en schuurde alle kanten. Nou, dat was het dan… echt, alles zit weer tegen. Balen. Ik pakte boos mijn tas om te gaan boodschappen doen, want wat moet je dan anders? 

Op dat moment viel een folder uit mijn tas van de vorige product training van de salon die wij hadden tijdens de tweede Lock down. Pedi-wol stond erop. Opeens kreeg ik een idee. Ik adviseer al jaren pedi-wol aan klanten voor risicovoeten, zweetvoeten en wintertenen. Ook bij likdoorns, hamertenen is dit een geweldig wollig kussentje. U loopt op wolken met een scheutje wol.
Maar omdat ik gelukkig deze kwaaltjes zelf niet heb, heb ik de zogenaamde wandel wol nog nooit zelf geprobeerd. En in normale tijden ging ik naar de sportschool, dus had ik geen last van mijn voeten. 

En nu ook niet meer. Ik loop elke ochtend 1-1,5 uur stevig door met de wol achter mijn hielen, op mijn knokkels en tussen mijn tenen. Wat een opluchting! Geen last en geen blaar die mij nog in de weg kan staan en de wol houd mijn voeten lekker warm. Het is aan te raden voor iedereen die met pijn in de voeten loopt. Gebruik pedi-wol en wandelt u lekker vrolijk door! Te koop in onze webshop en de formaten van:
pedi wol 10 gram, pedi wol 20 gram en pedi wol 40 gram

Groetjes Terezia.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.