Toen ik zeven jaar was kwam ik voor het eerst in aanraking met een schoonheidsspecialiste en ik zei tegen mijn ouders dat wil ik worden. De meeste meisjes willen kapster of zuster worden, maar ik niet, ik wilde mijn eigen beauty-farm.
Mijn ouders zeiden als je dit echt wil dan ga je ervoor, volg je droom.

Na de MAVO ging ik naar de opleiding schoonheidsspecialiste (STIVAS) en na twee jaar was ik schoonheidsspecialiste, 18 lentes jong.

Een jaar er aangeplakt voor de pedicureopleiding en toen werken. Hoewel, ik vanaf dag 1 dat ik naar school ging ik op mijn slaapkamer aan het oefenen was op buurmeisjes, familie en vriendinnen. Twee jaar lang werkte ik bij verschillende bedrijven, sauna, parfumerie, schoonheidssalon en kapsalon, haalde mijn parfumeriediploma, ondernemersvaardigheden en vele certificaten en toen werd ik ontslagen. Wat nu? Wel, zei iemand begin voor jezelf, want dat doe je eigenlijk al en waarom niet je werk ervan maken? Zo gezegd zo gedaan, ingeschreven bij Kamer van Koophandel en 6 omgebouwde slaapkamers verder nu al weer 14 jaar aan de Oberwonweg 276.
Samen met een fantastisch team meiden een prachtig bedrijf opgebouwd, wel geen beauty-farm, maar eigenlijk nog veel mooier. En wie weet wat de toekomst mij brengt, want dromen moet je blijven hebben.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie