15 jaar trouwe huurster salon miranda spijkenisse

En dan wordt je ineens verrast met een prachtige bos bloemen. Van wie en waarvoor? Wat blijkt… dat ik 1 oktober j.l. alweer 15 jaar het pand aan de Oberonweg huur en mijn verhuurders dit niet ongemerkt voorbij wilde laten gaan. Hoe leuk en attentvol is dit. Dank je wel Sonja, Don, Marion en Ebert voor dit lieve gebaar.
Natuurlijk wil ik dit moment ook niet zo maar voorbij laten gaan op de zaak. 1 oktober is dan al wel geweest maar op 5 november 15 jaar geleden was onze opening. Toen nog een vof, maar inmiddels alweer heel veel jaren weer een eenmanszaak met 7 fantastische meiden. Helaas staat corona ons niet toe om op 5 november een feestje te houden met alle toeters en bellen, lekkere hapjes en drankjes, (in maart ook al niet met het 33 jarig bestaan), maar deze dag krijgt u 15% korting op  een behandeling of een product naar keuze, ook in de webshop.

 

6 Reacties

 1. Superleuk toch!

  Antwoord
 2. Gefeliciteerd en dat feestje komt nog wel

  Antwoord
  • Dank je wel Aukje en dat feestje gaat er zeker weten een keertje komen. Wat in het vat zit verzuurd niet zei mijn oma altijd.

 3. Dubbel gefeliciteerd

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.