Januari, de maand van de goede voornemens, maar de meeste zijn we in februari alweer vergeten. Ach ja het is een traditie dus waarom zou je niet meedoen? Nu ik ben van mening dat als je iets goed wil doen voor jezelf dat je dat ieder moment van het jaar kan doen.  Het is meestal een mindset die je moet leren aanpassen/veranderen en dat valt echt niet mee, daar weet ik zelf alles van. Is het niet met het lijnen, is het niet met beter voor mij zelf zorgen door beter en gezonder te eten dan is het wel het volhouden van iets waar ik aan begin. Bv. Twee keer in de week mijn benen te cuppen voor de cellulite of voldoende water te drinken.

Waar ik wel heel consequent in ben dat is het reinigen van mijn gezicht. Dit doe ik al vanaf mijn zestiende jaar. Eerst alleen ’s avonds voor het slapen gaan, maar sinds een aantal jaren ook ’s morgens onder de douche. Maar waarom zou je je gezicht reinigen?

We weten dat we onze huid elke dag zouden moeten reinigen, maar over het waarom bestaat best veel onduidelijkheid. Grootste misverstand: als je geen make-up draagt, is reinigen niet nodig. Dat zou dus betekenen dat een gezichtsreiniger alleen sporen van make-up wegpoetst en dus alleen vrouwen dit zouden moeten doen, wat natuurlijk onzin is. Helaas is dat echt niet het enige vuil wat zich dagelijks op je gezicht ophoopt. Wat dacht je van dode huidcellen, zweet, deeltjes luchtvervuiling en talg? Ook daar wil je huid maar wat graag van verlost worden, zodat poriën niet verstopt raken en ze alle werkzame stoffen uit een crème optimaal kan opnemen.
Reinigen van je gezicht is belangrijk om er schoon fris en om er goed uit te zien. Hoe schoner de huid hoe beter de verzorgingsproducten werken.
Zonder dagelijkse reiniging gaat de textuur en gezondheid van je huid achteruit. Je ziet er eerder moe uit en het versnelt het verouderingsproces.

Vaak horen wij ook van klanten dat het veel tijd kost en ze daar niet echt veel zin in hebben, want ze willen naar hun bed. Nu, ik kan je vertellen dat het reinigen niet meer dan twee minuten duurt. In het filmpje zie je hoe ik mijn gezicht reinig en ook hoe lang het duurt. Filmpje

Dus zeg ik……goede voornemen: REINIGEN, REINIGEN, REINIGEN!!!!!

Weet je niet welke reinigingsproduct je het beste kan gebruiken dan willen wij je daar natuurlijk graag in adviseren.

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

2 Reacties

  1. Superleuk gedaan het filmpje!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *